Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İzmir
İki tane monitörüm var, ikisinde de sarı ton bir renk var. DDU ile kaldırdığım zaman driversız olunca bir sorun yok fakat driver kurunca sarı tona bürünüyor. Her şeyi denedim, olmadı; yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows gece ışığı kendini açmış ve hiçbir şekilde kapatamadım ve Regedit açıp.
"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\CloudStore\Store\DefaultNetworkCloud" kısmına geliyoruz.
Buradaki "$$windows. Data. Bluelightreduction. Bluelightreductionstate ve $$windows. Data. Bluelightreduction. Settings" klasörlerini silip.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
SFC /scannow ve DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth yapıyoruz ve yeniden başlatıyoruz sorun çözülüyor.

Şu basit hatayı sinir krizine sokan Windows'a sevgilerle.
Sorunu çözdüm arkadaşlar Windows gece ışığı kendini açmış ve hiçbir şekilde kapatamadım ve Regedit açıp.
"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\CloudStore\Store\DefaultNetworkCloud" kısmına geliyoruz.
Buradaki "$$windows. Data. Bluelightreduction. Bluelightreductionstate ve $$windows. Data. Bluelightreduction. Settings" klasörlerini silip.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
SFC /scannow ve DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth yapıyoruz ve yeniden başlatıyoruz sorun çözülüyor.

Şu basit hatayı sinir krizine sokan Windows'a sevgilerle.

Çözüm