Alacağım klavye sadece sarı yanıyor sizce bayar mı? Aranızda kullanan var mı böyle bir klavye?
Alacağım klavye sadece sarı yanıyor sizce bayar mı? Aranızda kullanan var mı böyle bir klavye?
Monochrome nasıl oluyor bilmiyorum ama tek renk klavyeden ben sıkıldım ya. Sadece açık mavi yanıyor benimki, sıktı yani. Işıl ışıl, pavyon gibi RGB çekiyor canım bu aralar.
Evet. Ama galiba RGB olanları da indirimde.Bende sürekli renk değiştiriyorum sıkıldığım için ama bu fiyata bir daha bulunmaz deniyor E-Yooso için.
Göremiyorum ben.Evet. Ama galiba RGB olanları da indirimde.
Bunu sepete ekleyince toplam ne kadar oluyor?
![]()
E-YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini Mekanik Oyun Klavyesi Mavi Kırmızı Anahtar 61 Tuşlar Kablolu Ayrılabilir Kablo, Seyahat PC için Taşınabilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Linkte mi sıkıntı var?
Yok klavyeyi aldığım için göremiyorum sepette. İlk indirim yok yani.Linkte mi sıkıntı var?
![]()
E-YOOSO Z11 RGB USB 60% Mini Mekanik Oyun Klavyesi Mavi Kırmızı Anahtar 61 Tuşlar Kablolu Ayrılabilir Kablo, Seyahat PC için Taşınabilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Eki Görüntüle 64658
Haa anladım.Yok klavyeyi aldığım için göremiyorum sepette. İlk indirim yok yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.