xukash Gelişen Katılım 3 Mayıs 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 3 Mayıs 2026 #1 Hepsiburada'daki Monomy satıcısı güvenilir mi? https://app.hb.biz/rPmDSCCxFJ4w
A akif42 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 106 3 Mayıs 2026 #2 Yani güvenilir olmasa bile bir sıkıntı olursa Hepsiburada yardımcı olur diye düşünüyorum.
klaizee Yetkin Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 293 Çözümler 4 Beğeniler 150 3 Mayıs 2026 #3 akif42 dedi: Yani güvenilir olmasa bile bir sıkıntı olursa Hepsiburada yardımcı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yasal iade süresi içinde yaparsanız evet, ama yasal iade süresi geçtiyse çakma ürünün bile orjinal olduğunu iddia ediyorlar.
akif42 dedi: Yani güvenilir olmasa bile bir sıkıntı olursa Hepsiburada yardımcı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yasal iade süresi içinde yaparsanız evet, ama yasal iade süresi geçtiyse çakma ürünün bile orjinal olduğunu iddia ediyorlar.
A akif42 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 321 Çözümler 1 Beğeniler 106 3 Mayıs 2026 #4 klaizee dedi: Yasal iade süresi içinde yaparsanız evet ama yasal iade süresi geçtiyse çakma ürünün bile orijinal olduğunu iddia ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Yasal süre içinde fark edip iade yapılabilir bence az bir süre değil.
klaizee dedi: Yasal iade süresi içinde yaparsanız evet ama yasal iade süresi geçtiyse çakma ürünün bile orijinal olduğunu iddia ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Yasal süre içinde fark edip iade yapılabilir bence az bir süre değil.
KS KS xukash Gelişen Katılım 3 Mayıs 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Mayıs 2026 #5 akif42 dedi: Yani güvenilir olmasa bile bir sıkıntı olursa Hepsiburada yardımcı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 9.8 puanı var zaten satıcının bir sorun olmaz diye düşünüp alacağım.
akif42 dedi: Yani güvenilir olmasa bile bir sıkıntı olursa Hepsiburada yardımcı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 9.8 puanı var zaten satıcının bir sorun olmaz diye düşünüp alacağım.