Monster Abra A5 v15.8 kulaklık cikarinca bilgisayar donuyor

Yer
Fortnite Island
Windows 11 kullandığım Abra A5 V15.8'te kulaklık kullanımı sonrası kulaklığı çıkarırsam bilgisayar donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. İmleç vs. hareket ettirebiliyorum fakat uygulama açamıyorum ve açık uygulamaları kullanamıyorum. Bilgisayarda THX teknolojisi olduğu için THX Spatial Audio kullanıyorum. Bununla alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kullandığım Abra A5 V15.8'te kulaklık kullanımı sonrası kulaklığı çıkarırsam bilgisayar donuyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. İmleç vs. hareket ettirebiliyorum fakat uygulama açamıyorum ve açık uygulamaları kullanamıyorum. Bilgisayarda THX teknolojisi olduğu için THX Spatial Audio kullanıyorum. Bununla alakalı olabilir mi?
Olabilir. Onsuz bir deneyin. Olmazsa mümkünse kulaklığı çıkartmayın. Böylece donmaz.

Benzer bir sorun yaşamıştım eskiden. Kulaklığı çıkardığın zaman Windows ve R tuşlarına basıp "taskkill /f /im svchost.exe" komutunu çalıştırır mısın. svchost hizmetlerin yönetiminde sorumlu olan bir bileşen ve bu bileşeni öldürmek bileşenlerin yeniden başlamasını tetikleyebilir. (Yönetici olarak çalıştırmayın bu komutu sistem bileşenlerinin çökmesine neden olup mavi ekranla sonuçlanabilir.) Eski bilgisayarımda bu şekilde çözmüştüm bu hatayı ancak işe yarayacağını garanti edemem.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt