TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 23 Şubat 2024 #1 Monster Abra A7 13.2 nasıl Monster kontrol merkezini yüklerim? Sitesinde yok. Eskiden yüklemiştim ama şimdi bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Monster Abra A7 13.2 nasıl Monster kontrol merkezini yüklerim? Sitesinde yok. Eskiden yüklemiştim ama şimdi bulamıyorum.
Çözüm Recep Baltaş 24 Şubat 2024 Clevo NH79HKQ imiş cihaz. Burada bir sürücü paketi var ama içinde control panel olmayabilir. HiDrive my.hidrive.com Yukarıda verdiğim olmazsa bir de bunu deneyebilirsiniz: Hotkey TuşlarıControl Center Programı25.03.2021v3.2196 MB
Clevo NH79HKQ imiş cihaz. Burada bir sürücü paketi var ama içinde control panel olmayabilir. HiDrive my.hidrive.com Yukarıda verdiğim olmazsa bir de bunu deneyebilirsiniz: Hotkey TuşlarıControl Center Programı25.03.2021v3.2196 MB
Onur10 Çalışkan Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 7 Şubat 2025 #11 recep abim link güncelleyebilir misin? recep abi hidrive linkini günceller misin şimdiden teşekkürler @Recep Baltaş link güncelleyebilir misin HiDrive Linki şuan çalışmıyor. @TırcıDerler altta verilen control center v3.29 sürümünde mi bulabildin yoksa hidrive linkinde mi eğer varsa sende bana iletebilir misin Son düzenleme: 21 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
recep abim link güncelleyebilir misin? recep abi hidrive linkini günceller misin şimdiden teşekkürler @Recep Baltaş link güncelleyebilir misin HiDrive Linki şuan çalışmıyor. @TırcıDerler altta verilen control center v3.29 sürümünde mi bulabildin yoksa hidrive linkinde mi eğer varsa sende bana iletebilir misin
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 22 Şubat 2025 #12 Onur10 dedi: recep abim link güncelleyebilir misin? recep abi hidrive linkini günceller misin şimdiden teşekkürler @Recep Baltaş link güncelleyebilir misin HiDrive Linki şuan çalışmıyor. @TırcıDerler altta verilen control center v3.29 sürümünde mi bulabildin yoksa hidrive linkinde mi eğer varsa sende bana iletebilir misin Genişletmek için tıkla... Monster sitesinde olan en son sürümü kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Onur10 dedi: recep abim link güncelleyebilir misin? recep abi hidrive linkini günceller misin şimdiden teşekkürler @Recep Baltaş link güncelleyebilir misin HiDrive Linki şuan çalışmıyor. @TırcıDerler altta verilen control center v3.29 sürümünde mi bulabildin yoksa hidrive linkinde mi eğer varsa sende bana iletebilir misin Genişletmek için tıkla... Monster sitesinde olan en son sürümü kullanıyorum.