Monster Huma H5 laptopta ara sıra görüntü gidip geliyor

Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Son 1 haftadır video izlerken, oyun oynarken vs. ekran 1-2 saniyeliğine gidip geri geliyor. Sebebi ne olabilir? Hemen hemen her Windows sürümlerini deneyen birisiyim. O yüzden sık sık format atıyorum. Formatlara rağmen sorun çözülmüyor.

Sıcaklık durumlarını ve bilgisayarın donanımlardaki kullanımlarını gözetlediniz mi?

En son Aralık 2024'de açtım.
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Kasa açılmış olsaydı kablolarda sıkıntı olabileceğini düşünmüştüm (Daha önce temizlikle alakalı konu açmıştınız o yüzden).

Sıcaklık durumlarını ve bilgisayarın donanımlardaki kullanımlarını gözetlediniz mi?
Hayır.

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.
Hocam konu da belirtmiştim aslında. Sık sık format atıyorum. Format atınca da sürücüleri sürekli baştan kuruyorum. Fakat sorun yine de düzelmiyor.

Fakat ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş olabilir. Kontrol edeyim bir. Aklıma gelmedi sabahtan beri.

Evet. Ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş. Şimdi güncellemeyi başlattım. Birkaç gün böyle gözlemleyeceğim. Yine sorun devam ederse bildiririm.

Hocam ekran kartı sürücüsünü dün gece güncelledim. Şu ana kadar hiç yaşamadım sorunu. Sanırım sorun çözülmüş oldu. Cevaplar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…