16055 69 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.446 Makaleler 65 Çözümler 105 Beğeniler 5.350 25 Haziran 2025 #1 Son 1 haftadır video izlerken, oyun oynarken vs. ekran 1-2 saniyeliğine gidip geri geliyor. Sebebi ne olabilir? Hemen hemen her Windows sürümlerini deneyen birisiyim. O yüzden sık sık format atıyorum. Formatlara rağmen sorun çözülmüyor.
Son 1 haftadır video izlerken, oyun oynarken vs. ekran 1-2 saniyeliğine gidip geri geliyor. Sebebi ne olabilir? Hemen hemen her Windows sürümlerini deneyen birisiyim. O yüzden sık sık format atıyorum. Formatlara rağmen sorun çözülmüyor.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 25 Haziran 2025 #2 Kasanın içini açtınız mı yakın zamanda?
KS KS 16055 69 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.446 Makaleler 65 Çözümler 105 Beğeniler 5.350 25 Haziran 2025 #3 İtachi Uchiha dedi: Kasanın içini açtınız mı yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... En son Aralık 2024'de açtım.
İtachi Uchiha dedi: Kasanın içini açtınız mı yakın zamanda? Genişletmek için tıkla... En son Aralık 2024'de açtım.
Que 3 Üstün Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 869 Makaleler 4 Çözümler 13 Beğeniler 523 Yer adana 25 Haziran 2025 #4 Sıcaklık durumlarını ve bilgisayarın donanımlardaki kullanımlarını gözetlediniz mi?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 13 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 25 Haziran 2025 #5 16055 dedi: En son Aralık 2024'de açtım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Kasa açılmış olsaydı kablolarda sıkıntı olabileceğini düşünmüştüm (Daha önce temizlikle alakalı konu açmıştınız o yüzden).
16055 dedi: En son Aralık 2024'de açtım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Kasa açılmış olsaydı kablolarda sıkıntı olabileceğini düşünmüştüm (Daha önce temizlikle alakalı konu açmıştınız o yüzden).
KS KS 16055 69 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.446 Makaleler 65 Çözümler 105 Beğeniler 5.350 25 Haziran 2025 #6 Que dedi: Sıcaklık durumlarını ve bilgisayarın donanımlardaki kullanımlarını gözetlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. İtachi Uchiha dedi: Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam konu da belirtmiştim aslında. Sık sık format atıyorum. Format atınca da sürücüleri sürekli baştan kuruyorum. Fakat sorun yine de düzelmiyor. Fakat ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş olabilir. Kontrol edeyim bir. Aklıma gelmedi sabahtan beri. Evet. Ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş. Şimdi güncellemeyi başlattım. Birkaç gün böyle gözlemleyeceğim. Yine sorun devam ederse bildiririm. Hocam ekran kartı sürücüsünü dün gece güncelledim. Şu ana kadar hiç yaşamadım sorunu. Sanırım sorun çözülmüş oldu. Cevaplar için teşekkürler. Son düzenleme: 26 Haziran 2025
Que dedi: Sıcaklık durumlarını ve bilgisayarın donanımlardaki kullanımlarını gözetlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. İtachi Uchiha dedi: Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam konu da belirtmiştim aslında. Sık sık format atıyorum. Format atınca da sürücüleri sürekli baştan kuruyorum. Fakat sorun yine de düzelmiyor. Fakat ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş olabilir. Kontrol edeyim bir. Aklıma gelmedi sabahtan beri. Evet. Ekran kartı sürücüsüne güncelleme gelmiş. Şimdi güncellemeyi başlattım. Birkaç gün böyle gözlemleyeceğim. Yine sorun devam ederse bildiririm. Hocam ekran kartı sürücüsünü dün gece güncelledim. Şu ana kadar hiç yaşamadım sorunu. Sanırım sorun çözülmüş oldu. Cevaplar için teşekkürler.