umut.dll Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 224 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer Ankara 30 Kasım 2024 #1 Cihaz Monster Huma H5 v4.2.10 Arkadaşlar bütün tuşları denedim. F12,F10,DEL,F2 hiçbiri işe yaramıyor. BIOS'a giremiyorum. Başka türlü bir giriş yöntemi var mı?
Arkadaşlar bütün tuşları denedim. F12,F10,DEL,F2 hiçbiri işe yaramıyor. BIOS'a giremiyorum. Başka türlü bir giriş yöntemi var mı?
Çözüm Recep Baltaş 30 Kasım 2024 Bu yöntemle deneyin: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? - Techolay Modern UEFI sistemlerde BIOS'a erişmek bazen zorlu olabilir. Ancak, Windows üzerinden BIOS'a kolayca erişmenin bir yöntemi bulunmakta. techolay.net
Bu yöntemle deneyin: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? - Techolay Modern UEFI sistemlerde BIOS'a erişmek bazen zorlu olabilir. Ancak, Windows üzerinden BIOS'a kolayca erişmenin bir yöntemi bulunmakta. techolay.net
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #2 Bu yöntemle deneyin: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? - Techolay Modern UEFI sistemlerde BIOS'a erişmek bazen zorlu olabilir. Ancak, Windows üzerinden BIOS'a kolayca erişmenin bir yöntemi bulunmakta. techolay.net Artı 0 Eksi Çözüm
Bu yöntemle deneyin: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? - Techolay Modern UEFI sistemlerde BIOS'a erişmek bazen zorlu olabilir. Ancak, Windows üzerinden BIOS'a kolayca erişmenin bir yöntemi bulunmakta. techolay.net
SadeceEfe Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.187 Çözümler 2 Beğeniler 586 Yer Balıkesir 30 Kasım 2024 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar bütün tuşları denedim. F12, F10, del, F2 hiçbiri işe yaramıyor. BIOS'a giremiyorum. Başka türlü bir giriş yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... F6 tuşunu deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar bütün tuşları denedim. F12, F10, del, F2 hiçbiri işe yaramıyor. BIOS'a giremiyorum. Başka türlü bir giriş yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... F6 tuşunu deneyebilir misiniz?
KS KS umut.dll Becerikli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 224 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer Ankara 30 Kasım 2024 #4 SadeceEfe dedi: F6 tuşunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün F tuşlarını denedim. Hiçbirinde olmadı. Recep Baltaş dedi: Bu yöntemle deneyin: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? - Techolay Modern UEFI sistemlerde BIOS'a erişmek bazen zorlu olabilir. Ancak, Windows üzerinden BIOS'a kolayca erişmenin bir yöntemi bulunmakta. techolay.net Genişletmek için tıkla... Oldu Recep Abi teşekkürler. Artı 0 Eksi
SadeceEfe dedi: F6 tuşunu deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün F tuşlarını denedim. Hiçbirinde olmadı. Recep Baltaş dedi: Bu yöntemle deneyin: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? - Techolay Modern UEFI sistemlerde BIOS'a erişmek bazen zorlu olabilir. Ancak, Windows üzerinden BIOS'a kolayca erişmenin bir yöntemi bulunmakta. techolay.net Genişletmek için tıkla... Oldu Recep Abi teşekkürler.