Aldığnız ürünü 90 gün içinde Monster'a kayit ettirdiginiz anda +2 yıl daha garanti veriyor. Batarya bu +2 yıl garantiden haric tutuluyor.

Gözüme Monster T6 serisinden birkaç model kestirdim param olsa cidden alirdim 4 yıl garanti dile kolay hem de bedava. Diger marka laptop aldiginizfa 3.yil illaki bir yerleri bozuluyor ve cok yuksek fiyatlar isteniyor. Güzel bir hamle olmus Monster acisindan fakat garanti sartlarini mutlaka inceleyin belki gozumuzden kacan bir şey vardir diye.

Batarya bu +2 yıl garantiden haric tutuluyor.
Şaşırtmadı. Çin malı ucuz batarya kullanılıyor zaten. 1.5 yıl önce aldığım Monster laptopun bataryasında şu an hafif şişlik bulunmakta. Bir de garip bir şekilde tam tersi olması lazımken, şarjda daha az; pilde daha çok FPS alıyorum.

Ama onun dışında, oyun harici pilde kullanımda 4-5 saat idare ediyor. O konuda bir sıkıntı yok. O da bi' zahmet zaten.

Şaşırtmadı. Çin malı ucuz batarya kullanılıyor zaten. 1.5 yıl önce aldığım Monster laptopun bataryasında şu an hafif şişlik bulunmakta. Bir de garip bir şekilde tam tersi olması lazımken, şarjda daha az; pilde daha çok FPS alıyorum.

Ama onun dışında, oyun harici pilde kullanımda 4-5 saat idare ediyor. O konuda bir sıkıntı yok. O da bi' zahmet zaten.
Pil ile 4-5 aaat zirve sayikiyor bu gaming laptoplarda bilmem farkinda misin? 😅 Ayrica garantin varsa gonder halletsinler.