Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

f3rmu4r

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar.

Haftalardır çözemediğim bir konuyu ChatGPT üzerinden tüm yolları ve yöntemleri deneyerek çözmeye çalıştım, ancak bir sonuca ulaşamadım. En sonunda burada bir konu açarak çözüme ulaşabileceğimi düşünüyorum.

Laptopum 2.4 GHz, Razer mouse (USB üzerinden), Apple AirPods Pro ve Pusat klavyeye (Bluetooth üzerinden) bağlı. Sorunum, klavyenin sürekli bağlantısını kendiliğinden kesip yeniden bağlanması. Başka cihazlarda bu sorunu yaşamıyorum. Şu anki laptopumda sürücüler, klavye sürücüleri dâhil, güncel. Bütün bağlantıları kesip yalnızca klavyeyi bağladığım halde sorun devam ediyor.

İşin ilginç yanı, Aygıt Yöneticisinden klavyenin Bluetooth bağlantısını devre dışı bırakmama rağmen bağlantı ve sorun devam ediyor. En son laptopu sıfırlama kararı aldım. Öncelikle USB üzerinden format atarak diskin içini tamamen sildim ve Windows'u sıfırdan kurdum, ancak sorun hâlâ devam etti. Daha sonra Windows onarma ile sistemi tekrar kurdum, fakat yine çözüm olmadı.

Güç yönetimi ayarlarını da kontrol ettim, herhangi bir sorun görünmüyor. Laptopun Bluetooth cihazında da bir sorun olup olmadığını kontrol ettim, herhangi bir problem yok. Kulaklığı veya fareyi Bluetooth üzerinden bağladığımda hiçbir sorun yaşanmıyor, problem sadece klavyede oluyor. Klavyenin şarjı da tam dolu.

Kısacası bildiğim birçok yöntemi denedim, ancak hâlâ bir çözüm bulabilmiş değilim.

Çözüm
Sorunun klavyede olması büyük ihtimal dahilinde. Garantisi varsa gönderin Monster'a.

Biraz daha uğraşacağım, en son garantiye yollamaktan başka şansım kalmıyor.

Sorunun klavyede olması büyük ihtimal dahilinde. Garantisi varsa gönderin Monster'a.

Sorunun kaynağının USB olarak taktığım Razer farenin 2.4 GHz cihazından kaynaklandığını tespit ettim. Klavye ve kulaklığın frekansı ile çakışıyor. Çözüm olarak USB uzatıcıyla 50 cm daha uzağa konumlandırdım. 2.4 GHz sorunsuz çalışıyor şimdi hepsi.

Biraz daha uğraşacağım, en son garantiye yollamaktan başka şansım kalmıyor.

Sorunun kaynağının USB olarak taktığım Razer farenin 2.4 GHz cihazından kaynaklandığını tespit ettim. Klavye ve kulaklığın frekansı ile çakışıyor. Çözüm olarak USB uzatıcıyla 50 cm daha uzağa konumlandırdım. 2.4 GHz sorunsuz çalışıyor şimdi hepsi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm