Monster Tulpar T6 V3.2 Gaming Laptop alınır mı?

elim1q

Gelişen
Arkadaşlar kolay gelsin. 60.000 tl bütçem var. Oyuncu laptopu almak istiyorum. Monster Notebook kasım fırsatı kapsamında peşin fiyatına 12 taksit imkanı sunuyor. Bu bilgisayarı gördüm ve siz değerli forum üyelerinin tavsiyelerini almak istedim. Teşekkürler.

Bence TUF Gaming alabilirsin. Ama Monster alacağım diyorsan al ben Monster kullanıyorum şu an memnunum.

Bendeki modelde i7 13700H var ve hemen bir yüke girsin direk 95 derece oluyor bu yüzden işlemcisi AMD olan bir laptop al bence.

Monster tecrübe etmiş biri olarak bende bu markayı tavsiye etmiyorum ben genel olarak gaming laptoplara bu paraların verilmesine acıyorum portatif olusuna diyecek bir şeyim yok ama bu paralara gayet tatmin edici sistemler kurulabilir benim fikrim.

Hocam foruma yeni katıldım, bu konularda pek bilgili değilim. Monster'ın sıkıntısı nedir?
Bir sıkıntısı yok. Millet koyun sürüsü gibi. Birileri "çok sesli, ağır..." vs diye sallıyor sonra herkes peşinden koşuyor. Monster alınır. Ama bence bu bütçeye masaüstü bir sistem daha mantıklı. Gaming laptoplarda belli bir seviyeden sonrası israf diye düşünüyorum.

Bilgisayarı çoğunlukla evde kullanacaksanız, dışarıda iş için değil de okul veya seyahat için kullanacaksanız;

Monitör;

Hocam foruma yeni katıldım, bu konularda pek bilgili değilim. Monster'ın sıkıntısı nedir?
Monsterin asıl önerilmeme sebebi farklı. Modellerinde kötü panel, zayıf soğutma ve limitten ölmüş işlemciler bulunuyor. En önemli şeylerden biri de kalitesiz anakart kullanıyor bundan çok muzdarip olan insanlar var. BİOS'u kapalı bile çoğu ayarı değiştiremezsiniz. İyi modelleri var lakin F/P olarak çok absürt fiyat istiyorlar.
Peşin fiyatına 12 taksit imkanı kullanan kartlardan birine sahip değilseniz almayın önermem pek. Yabancı markalar daha uygun fiyattan satarken bunların kazıklaması ayrı komedi. İyi olsa da keşke önersek.
Biraz oyuncu laptopu gibi hissettirsin derseniz alltaki da olabilir alttaki model ekstra sıvı metal ile daha iyi soğutmaya sahip. Lakin iki modelde gayet serin. Üstteki modelin ekstra M2 slotu yok SSD takviyesi istediğinizde mevcut SSD'yi çıkarmanız gerekiyor. Alttaki modelin ekstra boş slotu var. Genel malzeme kalitesi olarak Nitro 16 > Victus 16. Panel hariç çoğu konuda Nitro 16 daha iyi. Tercihinizi ona göre yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…