X99 71 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.479 Çözümler 30 Beğeniler 3.646 Yer Asgard 21 Haziran 2026 #11 malpts dedi: Hocam şu kısım için nediyorsunuz sıkıntı olur mu? Dediğim gibi anakartları boyamıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Boya işlerine hiç girme, benim eski anakart ta bu şeilde. Vida yerlerinden hat geçmiyor sorun olmaz, montajı yapınca bakarsın.
malpts dedi: Hocam şu kısım için nediyorsunuz sıkıntı olur mu? Dediğim gibi anakartları boyamıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Boya işlerine hiç girme, benim eski anakart ta bu şeilde. Vida yerlerinden hat geçmiyor sorun olmaz, montajı yapınca bakarsın.
KS KS malpts Başarılı Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 245 Çözümler 2 Beğeniler 114 21 Haziran 2026 #12 X99 dedi: Boya işlerine hiç girme, benim eski anakart ta bu şeilde. Vida yerlerinden hat geçmiyor sorun olmaz, montajı yapınca bakarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk startta direk açıldı ve BIOS'tayım şu anda BIOS güncellemesi ve Windows atacağım şimdi çok teşekkür ediyorum.
X99 dedi: Boya işlerine hiç girme, benim eski anakart ta bu şeilde. Vida yerlerinden hat geçmiyor sorun olmaz, montajı yapınca bakarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk startta direk açıldı ve BIOS'tayım şu anda BIOS güncellemesi ve Windows atacağım şimdi çok teşekkür ediyorum.