Montech King 95 Pro kasaya RTX 5080 sistem sığar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan almostilker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
  • Etiketler Etiketler
    soğutucu
Arctic Liquid Freezer 360 kullanıyorum ben de. Sendeki pro sanırım. İnternetten bi karşılaştır. Liquid Freezer normal şekilde iyi oluyor.
evet ben pro aldım, kalınlık 63mm diyor pro için, orada yeterli alan var mı acaba kasanızdan baksanız rica etsem

birde arctic anakartımla uyumsuz demiş o nasıl oluyor ?

Büyük ihtimalle anakartın M2 soğutucu bloğundan kaynaklı uyumsuz demişlerdir, başka modellere bakın derim.

İşaretlediğim yerde, sıvı soğutucunun kafası buraya çarpıyor. Bundan dolayı uyumsuz diyorlar. Ya başka sıvı soğutucu bakacaksın ya da başka anakart. İkisini alırsan orada ki M2 soğutucu bloğu sökeceksin. @LH44 hocam daha iyi yardımcı olur.

@almostilker, LF 3 Pro'yu iade edebiliyor musunuz?

X870E-E'yi iade etmeyin, üst seviye bir kart. Oldukça sevdiğimiz de bir model.

@almostilker, LF 3 Pro'yu iade edebiliyor musunuz?

X870E-E'yi iade etmeyin, üst seviye bir kart. Oldukça sevdiğimiz de bir model.
edebilirim sanırım amazon üzerinden magic teknolijiden satın almıştım, henüz kurmadım , zaten kutusu biraz yıpranık,açık geldi, yerine ne alalım sizce? işlemcim 9950x

edebilirim sanırım amazon üzerinden magic teknolijiden satın almıştım, henüz kurmadım , zaten kutusu biraz yıpranık,açık geldi, yerine ne alalım sizce? işlemcim 9950x
Lian Li galahad II Lite Performance.

teşekkürler, sitesinde anakartımla uyumlu diye kontrol edebileceğim bir bölüm bulamadım arcticte olduğu gibi, nasıl emin olabilirim?
X870E-E ile kullanan göremedim, benzer anakartlarda kullananlar bir sorun yaşamamış. En kötü ihtimalle bloğu yan monte edersiniz.

Önerdiğim soğutucu, Arctic'den daha iyi bir model zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…