Geçenlerde Rova bataryada sorun yaşamıştım, satın aldığım yer aracılığı ile değişime gönderdim. Değişim onaylanmış fakat ellerinde Rova kalmadığı için Morfide markasının ürününü temin edecekler. Morfide kullanmış deneyimlemiş olan var mıdır?
Cihaz hem 11, hem yurt dışı. Değecek olsa yaptırırım da, değmez yani. Rova vardı normalde garantiden değişim için gönderdim onay verildi ama stok olmadığı için bunu temin edecekler.
Cihaz hem 11, hem yurt dışı. Değecek olsa yaptırırım da, değmez yani. Rova vardı normalde garantiden değişim için gönderdim onay verildi ama stok olmadığı için bunu temin edecekler.
Anladım, o zaman yapacak bi'şey yok. Mecbur onu taktırırsınız. Yalnız orijinal batarya gibi performans vermez, döngü sayısı 500 iddia ettiklerine göre.
Anladım, o zaman yapacak bi'şey yok. Mecbur onu taktırırsınız. Yalnız orijinal batarya gibi performans vermez, döngü sayısı 500 iddia ettiklerine göre.
Rova 350 döngü veya 1 yıl garanti sunuyordu, yaklaşık 7. ayda 200 - 250 döngü aralığında fişi çekti. Garanti de değişimi kabul etti ama bu Morfide denilen markayı daha önce ne duydum, ne gördüm. Kafamı karıştıran da bu aslında.