Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Fight/Local/ oradan botla oynayacaksın. Throw dediğimiz mekanik tutma eylemi. 0.57'de yapılan haraket.AI battelami tıklayacağım yoksa fighta basıp cpuyu mu seçeceğim? Birde throw hangi skill ?
Kulelerde zorunlu değil zaten. Online ya da local maçlarda Scorpion ile geri kalan Throwları tamamlarsanız açılıyor o bölme. Kolay CPU'ya karşı sürekli Throw atın ve maçı bitirin. Açılacaktır. İyi sosyaller.
Mortal Kombat ile ilgili konularda beni etiketleyebilirsiniz arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırım.
Mortal Kombat ile ilgili konularda beni etiketleyebilirsiniz arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırım.
reteiks
Başarılı
Kulelerde zorunlu değil zaten. Online ya da local maçlarda Scorpion ile geri kalan throwları tamamlarsanız açılıyor o bölme. Kolay CPU'ya karşı sürekli throw atın ve maçı bitirin. Açılacaktır. İyi sosyaller.
AI battelami tıklayacağım yoksa fighta basıp cpuyu mu seçeceğim? Birde throw hangi skill ?
Son düzenleme:
Fight/Local/ oradan botla oynayacaksın. Throw dediğimiz mekanik tutma eylemi. 0.57'de yapılan haraket.AI battelami tıklayacağım yoksa fighta basıp cpuyu mu seçeceğim? Birde throw hangi skill ?
reteiks
Başarılı
Fight/Local/ oradan botla oynayacaksın. Throw dediğimiz mekanik tutma eylemi. 0.57'de yapılan hareket.
Fight local CPU'yu seçtim ilerlemedi ama AI Battle'da yaptıklarını saydı.
İlerlemiştir hocam direkt kayda düşmüyor. İyi oyunlar.Fight local CPU'yu seçtim ilerlemedi ama AI Battle'da yaptıklarını saydı.
Son düzenleyen: Moderatör:
reteiks
Başarılı
İlerlemiştir hocam direkt kayda düşmüyor. İyi oyunlar.
Sağ olun hocam.