Motor Fanboyları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Makaleler
2
Yer
TR
İnsan elbette motoru sevebilir ancak bazıları o kadar ileri gidiyor ki arabayı sevenlere laf atıyorlar. Yemem İçmem yine de motorcu olurum gibileri var. Bundan daha beterleri de var elbette. Bence vatan ve aile sevgisi dışında bütün sevgiler sınırlı ve yerinde olmalı. Motorcular lütfen beni linçlemesin ben sadece kendi fikrimi belirttim.

Son düzenleme:
İnsan elbette motoru sevebilir ancak bazıları o oadar ileri gidiyor ki arabayı sevenlere laf atıyorlar. Yemem İçmem yine de motorcu olurum gibileri var. Bundan daha beterleri de var elbette. Bence vatan ve aile sevgisi dışında bütün sevgiler sınırlı ve yerinde olmalı. Motorcular lütfen beni linçlemesin ben sadece kendi fikrimi belirttim.
Gidip kontrolsüz yola çıkan klasik bir tırın altına girsinler onlar hocam.

Aşırıya kaçan, yüksek hız yapan ve sağa sola çatanlar hariç bence çok güzel bir topluluklar. Ben genelde dayanışma içinde oldukları ve çevrelerine yardım ettikleri videolara denk geliyorum. Özellikle kuryelik yapanlara ise çok saygı duyuyorum, onlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

İnsan elbette motoru sevebilir ancak bazıları o kadar ileri gidiyor ki arabayı sevenlere laf atıyorlar. Yemem İçmem yine de motorcu olurum gibileri var. Bundan daha beterleri de var elbette. Bence vatan ve aile sevgisi dışında bütün sevgiler sınırlı ve yerinde olmalı. Motorcular lütfen beni linçlemesin ben sadece kendi fikrimi belirttim.
200 liralık BT hoparlörden C5 şarkısı açıp CG'si ile apaçilik taslarken drenaja giren tipler dışında bence iyi insanlar.

Geri
Yukarı Alt