CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 707 Çözümler 4 Beğeniler 685 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 16:25 #1 Elimde imkan olsa daha iyilerini yaparım ama şu an beş parasız kaldım ve motorum da yokaltımda. Özgün abonelerim 29 tane, videolardan geldiler aslında. Kanal büyümek istiyor ama maddi konuda sıkıntı yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 16:37
Elimde imkan olsa daha iyilerini yaparım ama şu an beş parasız kaldım ve motorum da yokaltımda. Özgün abonelerim 29 tane, videolardan geldiler aslında. Kanal büyümek istiyor ama maddi konuda sıkıntı yaşıyorum.
y4vuzz Başarılı İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 84 Çözümler 2 Beğeniler 54 Bugün 17:25 #2 Olmamış, videoya edit yapılmamış sadece müzik eklenmiş. Bu konseptlerle ilerleyemezsiniz.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.798 Çözümler 83 Beğeniler 5.928 Yer Haddonfield, Illinois 57 dakika önce #3 Marvel önünde eğilsin reis ne yapmışsın sen be döktürmüşsün! Ben ömrümde böyle bir video görmedim. Gerçekten görmedim.
Marvel önünde eğilsin reis ne yapmışsın sen be döktürmüşsün! Ben ömrümde böyle bir video görmedim. Gerçekten görmedim.