Bunun bizim hükumet ile alakası yok ki? İran - ABD çatışmaları, hürmüz boğazı ablukaları ve Rusya'daki dizel rafinelerinin vurulması ile brent Petrol'ün fiyatı ciddi şekilde yükseldi.

Türkiye de bir dizel üreticisi olmadığından maliyete yansıyan farkı pompaya yansıtmak zorunda.

Var. Petrolün 70 dolara çekildiği dönem mayıs ayında yapılan zamlar geri alınmadı ve şimdi o zamların üstüne brent 100 dolara geri çıktı diye bakın geri çıktı diye tekrar zam yapılıyor.

Var. Petrolün 70 dolara çekildiği dönem mayıs ayında yapılan zamlar geri alınmadı ve şimdi o zamların üstüne brent 100 dolara geri çıktı diye bakın geri çıktı diye tekrar zam yapılıyor.

Brent yükselince fiyatların artması anlaşılabilir; asıl soru, düştüğü dönemlerde aynı oranda neden geri çekilmediğidir.

Ben 50 TL'lik alıyorum. 10 km sonra tekrar alıyorum.

Brent bir süredir 100 USD üzerinde değil, belki de verdikleri ÖTV'ye ihtiyaç gerekmiştir.

Gelsin gelsin, makarna bile yiyemeyecek hale gelene kadar zam gelsin. Bu millet bir makarnaya muhtaç kalsın; son enerjisiyle yine ana muhalefete basar.