T Taylan Dinler 18 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 97 Beğeniler 54 Yer Ankara Bugün 11:13 #11 50 TL'ye depo fullendiğini hatırlıyorum..
S snop02 28 Başarılı Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 990 Çözümler 4 Beğeniler 432 Yer Ortadoğu Bugün 11:25 #12 Captain Skriniar dedi: Gabar'da iyi ki olmayan petrol bulunmuş. Bir de bulunmasa, iki katı olurdu herhalde. Genişletmek için tıkla... Aman bulmasınlar. Ne zaman petrol, gaz buldular ve yol yaptık dediler, millete haşıırtt. Bulmasınlar, yapmasınlar, millete yaslamasınlar.
Captain Skriniar dedi: Gabar'da iyi ki olmayan petrol bulunmuş. Bir de bulunmasa, iki katı olurdu herhalde. Genişletmek için tıkla... Aman bulmasınlar. Ne zaman petrol, gaz buldular ve yol yaptık dediler, millete haşıırtt. Bulmasınlar, yapmasınlar, millete yaslamasınlar.
Captain Skriniar 113 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.718 Çözümler 1 Beğeniler 1.086 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 11:26 #13 Taylan Dinler dedi: 50 TL'ye depo fullendiğini hatırlıyorum.. Genişletmek için tıkla... Şimdi de 50 TL'ye pompanın yanına yaklaştırmıyorlar.
Taylan Dinler dedi: 50 TL'ye depo fullendiğini hatırlıyorum.. Genişletmek için tıkla... Şimdi de 50 TL'ye pompanın yanına yaklaştırmıyorlar.
T Taylan Dinler 18 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 97 Beğeniler 54 Yer Ankara 39 dakika önce #14 Captain Skriniar dedi: Şimdi de 50 TL'ye pompanın yanına yaklaştırmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Her şeyi geçtim, bu böyle daha ne kadar devam edecek? Bardakla mı alacağız en sonunda ben hiçbir şey anlamadım.
Captain Skriniar dedi: Şimdi de 50 TL'ye pompanın yanına yaklaştırmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Her şeyi geçtim, bu böyle daha ne kadar devam edecek? Bardakla mı alacağız en sonunda ben hiçbir şey anlamadım.