Merhaba, aşağıda bulunan videolarda Arora Quantum ve Freedoom paketlerinin modofiye edilmiş halleri bulunmaktadır. Aşağıdaki sticker (Motul), lastik yanağı, lastik yazısı, far üzerine şerit veya hoparlör gibi şeyler yasak mı?
Peki normalde cins birisine denk gelirsek aşağıdaki ürünleri kullanmak yasak mı, bir sorun çıkartır mı? “Biraz da kontrol eden kişilere bağlı” mesajınız kafamı karıştırdı özür diliyorum.
ASTUNİNG Hankook Motosiklet ve Otomobil Araç 3d Oto Lastik Yazısı Sticker Arma 8 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Peki normalde cins birisine denk gelirsek aşağıdaki ürünleri kullanmak yasak mı, bir sorun çıkartır mı? “Biraz da kontrol eden kişilere bağlı” mesajınız kafamı karıştırdı özür diliyorum.
ASTUNİNG Hankook Motosiklet ve Otomobil Araç 3d Oto Lastik Yazısı Sticker Arma 8 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Cins biri stok motora da ceza yazar. Sen tak stickerini boş ver. Lastigin altina falan takma yanlislikla, farlari kapatma, stickerlar fazla olmasin ve goze batmasin, kenarda kosede olsun, buyuk olmasin. Yeterli. Kolacan, da sticker takiyor. Bizim arabada da var. Yalniz birisi buyuktu ve muaneden sonra sokulmustu. Bayagi iki karisti. On farin uzreindeydi. Ona sıkıntı cikarmis olabilirler. Benzin depo kapaginda Türk Bayragi vardi ve muaneden gecti, arkada Maasallah ayziyordu ve gecti. Isaret parmagi kadardi boyu. On farin uzerinde de Bismillah veya Masallah ayziyor. Ona da sikniti cikmadi. O da bir parmak kadardi. Diger farda iki karislik sticker vardi onu soktuler. Farin uzerindeydi ama kaputtaydi. Bir de plakalardaki mavi kısımları kirmizi yapinca da sokmek gerekiyor. Boyle ufak seyler en fazla muane sirasinda adamin sok yoksa birakiriz demesiyle sonuclanir. Ceza falan yemezsin. Muanede cins birine denk gelirsen sana soylemeden birakir. Bir daha girersin.