Merhaba, M&B 2 Bannerlord'da multiplayer oynuyorum. Karşımdakiler çok hızlı bir şekilde vuruyor ve isabetli oluyorlar ancak ben ne onlar kadar hızlıyım ne de kalkanlarını geçebiliyorum. Daha iyi oynamak için ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Sık sık oynamak zorundasın, düzenli arena atacaksın.
Youtube'da birkaç trick videoları var fightlar için, mutlaka onları da izle. Bazı insanlar binlerce saatini oyuna gömdüğü için oyunun fight mekaniklerini yalamış yutmuşlar. Malum eşleştirme denen şey olmadığı için de karşına öyle insanlar çok geliyor olabilir.
Youtube'da birkaç trick videoları var fightlar için, mutlaka onları da izle. Bazı insanlar binlerce saatini oyuna gömdüğü için oyunun fight mekaniklerini yalamış yutmuşlar. Malum eşleştirme denen şey olmadığı için de karşına öyle insanlar çok geliyor olabilir.
Klanımla kendi aramızda çatışma oynuyoruz. Orada klanın iyileri sanki daha hızlıymış gibi ancak aynı hızdaymışız. Trick videoları izliyorum, boş vakitlerimde de ölüm maçı veya düello sunucularına gireceğim. Karşımdaki adamlar dediğiniz gibi binlerce saate sahip olduklarından fark çok hissediliyor. Teşekkürler yanıtınız için.Sık sık oynamak zorundasın, düzenli arena atacaksın.
Olay tamamen bundan ibaret aslında. Belirli bir süre sonra o kılıcın en ufak hareketi bile göze öyle batıyor ki anında reaksiyon gösteriyordum.Karşımdaki adamlar dediğiniz gibi binlerce saate sahip olduklarından