ExellionTR

Başarılı
Bannerlord için War Sails DLC'si duyuruldu. Çıkış tarihi 17 Haziran 2025.
  • Deniz savaşları geliyor.
  • Nords fraksiyonu oyuna ekleniyor.
  • Kıyı kuşatmalarına deniz savaşları eklendi.
  • Kuşatma makineleri, kargo ambarları, yelkenler, koçbaşları ve daha fazlasıyla özelleştirilebilir 18 gemi tipi olacak.
  • Karakter sistemi Nord saç modelleri, sakalları ve dövmeleriyle genişletildi. Navigasyonu, taktikleri ve idareyi geliştiren üç denizcilik becerisi eklendi. Ayrıca mızraklar, kılıçlar, baltalar, kalkanlar ve zırhlar gibi birçok yeni eşya da var.
  • DLC yeni bir görev dizisi, sinematikler ve senaryolu görevler içeriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mount&Blade oyunlarını alabildiğim en kısa sürede alıp yüzlerce saat gömen birisi olarak bu dlc'ye para falan vermeyeceğim gönül rahatlığı ile korsan indirip oynayacağım. Herkese de tavsiye ederim. İlk önce yıllardır söz verdikleri güncelleştirmeleri yapıp oyunu düzeltsinler sonra DLC satsınlar.

Mount&blade oyunlarını alabildiğim en kısa sürede alıp yüzlerce saat gömen birisi olarak bu DLC'ye para falan vermeyeceğim gönül rahatlığı ile korsan indirip oynayacağım. Herkese de tavsiye ederim. İlk önce yıllardır söz verdikleri güncelleştirmeleri yapıp oyunu düzeltsinler sonra DLC satsınlar.

Katılıyorum. Yıllardır bir arpa boyu yol ilerleyemediler, oyunun hala çok eksiği var. Modcular da olmasa oyun ne halde olurdu Allah bilir. DLC'yi ana oyun fiyatına çıkarırlarsa hiç şaşırmam.

Bannerlord için War Sails DLC'si duyuruldu. Çıkış tarihi 17 Haziran 2025.
  • Deniz savaşları geliyor.
  • Nords fraksiyonu oyuna ekleniyor.
  • Kıyı kuşatmalarına deniz savaşları eklendi.
  • Kuşatma makineleri, kargo ambarları, yelkenler, koçbaşları ve daha fazlasıyla özelleştirilebilir 18 gemi tipi olacak.
  • Karakter sistemi Nord saç modelleri, sakalları ve dövmeleriyle genişletildi. Navigasyonu, taktikleri ve idareyi geliştiren üç denizcilik becerisi eklendi. Ayrıca mızraklar, kılıçlar, baltalar, kalkanlar ve zırhlar gibi birçok yeni eşya da var.
  • DLC yeni bir görev dizisi, sinematikler ve senaryolu görevler içeriyor.

MNB serisi normalde hic ama hic ilgimi ceken bir seri degil ama, su anda dehsetler icindeyim ve oynamak istiyorum.

Denizi seviyorum ya, nordic falan. Daha once hic oynamadim bu arada belki oynasam severim de, oyun oynamaya usenen bir insanim.
Nordic teması gerçekten çok iyi. Bence her türlü seversiniz bannerlord'da biraz para kasmak sıkıcı onun dışında oyun aşırı sürükleyici ilk çıktığında saatlerce oynayıp seri yapanların seri videolarına bakıyordum da sonradan yılda 1 kez save açıp oynuyorum tekrar sıkılıyorum...