Mouse marka tierlist

Makaleler
13
Yer
İstanbul
Son düzenleme:
SteelSeries'i orada gördüğüme şaşırmakla birlikte en üstteki hiçbir markayı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries'i orada gördüğüme şaşırmakla birlikte en üstteki hiçbir markayı bilmiyorum

2.000 TL'lik bir fareyi ile 6.000 TL'lik faresine aynı MCU'yu koyan ve genel kalite olarak kötü olup da üstüne bir de bu ürünlerine fahiş fiyat çeken sadece isim yapmış bir marka.

Birçoğu dünyanın en iyileri. Özellikle Lamzu 3395 sensörlerin olduğu dönemde piyasayı domine etmişti Ninjutso ile birlikte.
2.000 TL'lik bir mouse'u ile 6.000 TL'lik mouse'una aynı MCU'yu koyan ve genel kalite olarak fiyatını hiç ama hiç hak etmeyen, bir de fahiş fiyatlara satan bir marka.
Kronik sorunları da cabası.

Pwnage harika bana kalırsa.

Rampage ve Gamepower nasıl olmaz
Gamepower'ın bir faresi tasarım ödülü almış mış mış mış (!)
Şaka maka gerekli bir tierlist'ti. "Rehber" ön eki almamasını garipsedim.
Bir de @Toby Fox bakıyordu galiba, bir mouse database vardı buralarda. O güncel mi?

Pwnage harika bana kalırsa.
Ülkemizin mükemmel (!) vergi sistemi sağ olsun biraz yüksek kalıyor fiyatı ama verecek insanlar için değer.

Database'ye ekleme yapılacaktı diye biliyorum. Kemal'im? @michaelscofield

Rehber ön tag'i koydum, kaldırmışlar.

Database'ye ekleme yapılacaktı diye biliyorum. Kemal'im? @michaelscofield
Kaan üşengeçliği bırakır ise yapacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…