T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 5 Nisan 2026 #1 Çamaşır deterjanı tozu ile mi yıkanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
MR Hubu Çalışkan Katılım 15 Mart 2026 Mesajlar 83 Beğeniler 42 5 Nisan 2026 #2 Ben duş jeli ile yıkıyorum, fırçayla foşur foşur mis oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2026
KS KS T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 5 Nisan 2026 #3 MR Hubu dedi: Ben duş jeli ile yıkıyorum, fırçayla foşur foşur mis oluyor. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolarda çamaşır tozu ile yıkıyorlardı ama iyi mi olur kötü mü olur emin değilim.
MR Hubu dedi: Ben duş jeli ile yıkıyorum, fırçayla foşur foşur mis oluyor. Genişletmek için tıkla... İzlediğim videolarda çamaşır tozu ile yıkıyorlardı ama iyi mi olur kötü mü olur emin değilim.
nomad.aka Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 305 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer Cedar Hill, Texas 5 Nisan 2026 #4 Duş jeli kullanmanız yeterli. tolga69 dedi: İzlediğim videolarda çamaşır tozu ile yıkıyorlardı ama iyi mi olur kötü mü olur emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tırnak izi sorunu olarak soruyorsanız duş jelide aynı işi görür başka kimyasala bulaşmayın derim.
Duş jeli kullanmanız yeterli. tolga69 dedi: İzlediğim videolarda çamaşır tozu ile yıkıyorlardı ama iyi mi olur kötü mü olur emin değilim. Genişletmek için tıkla... Tırnak izi sorunu olarak soruyorsanız duş jelide aynı işi görür başka kimyasala bulaşmayın derim.
KS KS T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 5 Nisan 2026 #5 MR Hubu dedi: Ben duş jeli ile yıkıyorum, fırçayla foşur foşur mis oluyor. Genişletmek için tıkla... nomad.aka dedi: Duş jeli kullanmanız yeterli. Tırnak izi sorunu olarak soruyorsanız duş jelide aynı işi görür başka kimyasala bulaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Duş jelini deneyeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.
MR Hubu dedi: Ben duş jeli ile yıkıyorum, fırçayla foşur foşur mis oluyor. Genişletmek için tıkla... nomad.aka dedi: Duş jeli kullanmanız yeterli. Tırnak izi sorunu olarak soruyorsanız duş jelide aynı işi görür başka kimyasala bulaşmayın derim. Genişletmek için tıkla... Duş jelini deneyeceğim. Yardımınız için teşekkür ederim.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.721 Çözümler 20 Beğeniler 4.562 Yer Cupertino 5 Nisan 2026 #6 Valla ben kolonyalı bezle haldır huldur siliyorum. Yıkanabilir de.
Cipher10101 Becerikli Katılım 24 Mart 2026 Mesajlar 176 Çözümler 1 Beğeniler 96 Yer Antartika 5 Nisan 2026 #7 tolga69 dedi: Çamaşır deterjanı tozu ile mi yıkanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
tolga69 dedi: Çamaşır deterjanı tozu ile mi yıkanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
A arda_kceci Çalışkan Katılım 3 Nisan 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 2 5 Nisan 2026 #8 tolga69 dedi: Çamaşır deterjanı tozu ile mi yıkanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sıvı sabunla elinle ovalayarak yapman en iyisi. Gidip de fırçayla falan giriş diyenleri dinlersen mouse pad yüzeyi naneyi yer.
tolga69 dedi: Çamaşır deterjanı tozu ile mi yıkanmalı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sıvı sabunla elinle ovalayarak yapman en iyisi. Gidip de fırçayla falan giriş diyenleri dinlersen mouse pad yüzeyi naneyi yer.
Loutermilch Başarılı Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.247 Beğeniler 1.182 5 Nisan 2026 #9 Mousepad’i duvara suyla yapıştır, çamaşır tozunu eline al full ovala yüzeyini. Yıllardır böyle temizlerim hiçbir zarar vermedi ve tertemiz yaptı.
Mousepad’i duvara suyla yapıştır, çamaşır tozunu eline al full ovala yüzeyini. Yıllardır böyle temizlerim hiçbir zarar vermedi ve tertemiz yaptı.
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.672 Çözümler 12 Beğeniler 2.592 5 Nisan 2026 #10 Çamaşır sulu büyük ıslak mendil + Temiz duru su ile ıslatılmış bez ile temizliyorum.