Mouse pad önerisi

Ben de KlasseGear kullanıyorum ve CS2 oynarken mouse takılıyor, dönmüyor. Konusunu da açtım zaten 1-2 saat önce. Sizde de aynı sorun olur mu bilmiyorum ama ben 2-3 farklı mouseda denedim bunu, hepsinde sonuç aynı. Bu yüzden arkadaşların dediği Wraith Spirit of Aim almaya karar verdim.

Sizin de onu almanızı öneririm, öneren kişi sayısı çok fazla.

2 yıldır klassegear kullanıyorum takılma vs olmadı. Ama Wraith mouse padleri gerçekten çok iyi kargoda bile bükmeden gönderiyorlar.

Flicker'mı oynuyorsun yoksa yavaş HS oranlı mı?

Hocam flick oynadığımı düşünüyorum YT'ye oynadığım kliplerin bazılarını yükledim sizce hangisi daha uygun olur bana .

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşımda Wraith'ın bir mouse padi vardı olmadı orada bir deneyim fakat bana Speed mi uyar Control mu hala emin olamadım.
Bende de Spirit of Aim var. Control ve speed arasında kalmıştım speed aldım gayet memnunum. Öyle yağ gibi kayacak diye düşünmeyin o kadar fazla kaygan değil. Speed alabilirsiniz.

Bende de spirit of aim var. Control ve Speed arasında kalmıştım Speed aldım gayet memnunum. Öyle yağ gibi kayacak diye düşünmeyin o kadar fazla kaygan değil. Speed alabilirsiniz.

Teşekkürler yüksek ihtimalle Speed alacak gibiyim.

Hocam flick oynadığımı düşünüyorum YT'ye oynadığım kliplerin bazılarını yükledim sizce hangisi daha uygun olur bana yt.

Flick odaklı oynamak kötü bir şey. Ama konu bu değil. Eğer ciddi bir FPS oyuncusuysan SoA al. Klasse Pro kullanıyordum. Sonra Wraith Ace aldım. Kalite farkı çok fazla. Ama mouse pad değişince 10 yerine 20 vurmaya başlamıyorsun. Bilgin olsun.

FPS oynuyorum fakat o kadar kasmıyorum ama 10 yerine 20 vurmakda isterim açıkçası. Hocam bir de yukarıdaki bir mesajımda YouTube videosu koydum bakabilir misiniz sizce bana Speed mi hybrid mi uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…