Ben de KlasseGear kullanıyorum ve CS2 oynarken mouse takılıyor, dönmüyor. Konusunu da açtım zaten 1-2 saat önce. Sizde de aynı sorun olur mu bilmiyorum ama ben 2-3 farklı mouseda denedim bunu, hepsinde sonuç aynı. Bu yüzden arkadaşların dediği Wraith Spirit of Aim almaya karar verdim.
Sizin de onu almanızı öneririm, öneren kişi sayısı çok fazla.
Ben de KlasseGear kullanıyorum ve CS2 oynarken mouse takılıyor, dönmüyor. Konusunu da açtım zaten 1-2 saat önce. Sizde de aynı sorun olur mu bilmiyorum ama ben 2-3 farklı farede denedim bunu, hepsinde sonuç aynı. Bu yüzden arkadaşların dediği Wraith Spirit of Aim almaya karar verdim.
Sizin de onu almanızı öneririm, öneren kişi sayısı çok fazla.
Bende de Spirit of Aim var. Control ve speed arasında kalmıştım speed aldım gayet memnunum. Öyle yağ gibi kayacak diye düşünmeyin o kadar fazla kaygan değil. Speed alabilirsiniz.
Bende de spirit of aim var. Control ve Speed arasında kalmıştım Speed aldım gayet memnunum. Öyle yağ gibi kayacak diye düşünmeyin o kadar fazla kaygan değil. Speed alabilirsiniz.
Flick odaklı oynamak kötü bir şey. Ama konu bu değil. Eğer ciddi bir FPS oyuncusuysan SoA al. Klasse Pro kullanıyordum. Sonra Wraith Ace aldım. Kalite farkı çok fazla. Ama mouse pad değişince 10 yerine 20 vurmaya başlamıyorsun. Bilgin olsun.
Flick odaklı oynamak kötü bir şey. Ama konu bu değil. Eğer ciddi bir FPS oyuncusuysan soa al. Klasse Pro kullanıyordum. Sonra Wraith ace aldım. Kalite farkı çok fazla. Ama mouse pad değişince 10 yerine 20 vurmaya başlamıyorsun. Bilgin olsun.
FPS oynuyorum fakat o kadar kasmıyorum ama 10 yerine 20 vurmakda isterim açıkçası. Hocam bir de yukarıdaki bir mesajımda YouTube videosu koydum bakabilir misiniz sizce bana Speed mi hybrid mi uygun.