Mouse pad önerisi

FPS oynuyorum fakat o kadar kasmıyorum ama 10 yerine 20 vurmakda isterim açıkçası. Hocam bir de yukarıdaki bir mesajımda YouTube videosu koydum bakabilir misiniz sizce bana Speed mi hybrid mi uygun.

Nasıl rahatsan öyle. Bana göre aralarında bir fark yok. Alıştıktan sonra aynılar. Ayrıca mouse padin FPS oyununa katkısı var ama direkt olarak daha çok vurmanızı sağlamaz. Birkaç videoya bakıp Speed veya hyrbid arasında karar verebilirsin.

Klassegeardaki 500'lük modeller yeter mi yoksa Wraith'den mi almalıyım sizce? Daha çok CS2 ve Rust oynuyorum. Bir de 70x30 gibi büyük bir boy alsam klavye üstünde durunca izi çıkmaz değil mi?

Bizim öğretmen leş bir markasız mouse pad almış. Önerim üçlü ağalarımdan biridir

1.
https://www.trendyol.com/fitgame/70...taban-3mm-oyuncu-gaming-mouse-pad-p-128083623

2.https://www.trendyol.com/sarftech/rgb-beyaz-speed-yuzey-mouse-pad-70x30-cm-13-farkli-renk-modu-su-gecirmez-oyuncu-gaming-xl-mousepad-p-820534623?boutiqueId=61&merchantId=922919

Leş ürün bu:trendyol.com/fresh-moon/gaming-mouse-pad-70x30-cm-dikisli-klavye-fare-altligi-kaydirmaz-masa-mati-oyuncu-mausepad-gamer-pc-p-890790913?boutiqueId=61&merchantId=1075329

Vallahi çok kaliteli ve iyi gibi gelmedi.

Spirit of aim Speed alacağım gibi duruyor.

Teşekkürler hocam fakat bu da kalitesiz gibi.

Ben de öyle düşündüm, marka ismi felan pek bilindik değildi ama bu fiyata zaten olacağı bu diyerek satın aldım.

Renkleri tam olarak görselde göründüğü gibi, hiçbir fark yok. Canlı. Ben "other world" olanı tercih ettim, ne gördüysem o geldiİ.

İlk başta plastik kokusu ile evi dolduracağını düşündüm ama hayır, herhangibir koku vs. gelmedi. Bu da bir artı mıdır? Bilmiyorum, öylesine yazayım dedim.

Tabanı hiçbir şekilde kaymıyor. Baya zorladım sağa sola kaydırmak için ama ciddi manada çekmen gerekiyor. Bu da hoş bence.

Tabii daha bu sabah elime geçti, uzun kullanımda da bi tartmak gerek ama ilk izlenimim olumlu yönde. Ayrıca bu forumda da bir konu açtım, helixsun markasıyla karşılaştırarak hangisini almam gerektiğini sordum. Xrades'in daha kaliteli olduğu söylendi. Bu da bir bilgi.

Konuya yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Spirit of aim Speed tercih ettim umarım pişman olmam iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…