Mouse pad ve klavye değiştirilmeli mi?

Kissofdeath

Deneyimli
Mousepadim bugün elim ulaştı fakat fotoğrafta gördüğüm gibi süt beyazı çıkmadı. Temu'dan almıştım. Rengi beyazdan çok bildiğiniz gri. Bundan önce aldığım mouse pad de griydi. Anlamadım yani bembeyaz mouse pad üretemiyorlar sanırım.

Bir de zamanında siyah klavye almıştım. Sonrasında beyaz setup dizmeye başlayınca klavyeye beyaz puding keycaps taktım. Yine de tabanı siyah olduğu için biraz sırıtıyor gibi. Bunu satıp tamamen beyaz klavye alabilirim.

Siz ne düşünüyorsunuz, mouse pad ve klavyemi değiştirmeli miyim? Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

WhatsApp Image 2025-03-04 at 16.58.13 (1).webp
WhatsApp Image 2025-03-04 at 16.58.13.webp

Mousepadim bugün elim ulaştı fakat fotoğrafta gördüğüm gibi süt beyazı çıkmadı. Temu'dan almıştım. Rengi beyazdan çok bildiğiniz gri. Bundan önce aldığım mouse pad de griydi. Anlamadım yani bembeyaz mouse pad üretemiyorlar sanırım.

Bir de zamanında siyah klavye almıştım. Sonrasında beyaz setup dizmeye başlayınca klavyeye beyaz puding keycaps taktım. Yine de tabanı siyah olduğu için biraz sırıtıyor gibi. Bunu satıp tamamen beyaz klavye alabilirim.

Siz ne düşünüyorsunuz, mouse pad ve klavyemi değiştirmeli miyim? Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Eki Görüntüle 129867Eki Görüntüle 129868
Sadece klavyeyi değiştirsen yeter. Mausepad sırıtmıyor bence gayet iyi.

Eki Görüntüle 129867Eki Görüntüle 129868

Klavyenin tabanının siyah olması kontrast yaratmış çok hoş duruyor.

Bu setup güzel gibi. Ben olsam bozmazdım. Klavyeyi beyaz yapsan bile monitör ve monitör kolu siyah. Tahminimce kasa yine siyah renktir. Tüm sistemin beyaz değil ondan dolayı klavyen göze batmıyor.

Mouse pad iyi ama klavyeyi değiştirin bence çok küçük gözüküyor.
Hocam numpad tuşları işime yaramadığı için %60 klavyeye geçiş yaptım. O yüzden küçük olması benim için daha iyi sadece renk konusuna takıldım.

Bu setup güzel gibi. Ben olsam bozmazdım. Klavyeyi beyaz yapsan bile monitör ve monitör kolu siyah. Tahminimce kasa yine siyah renktir. Tüm sistemin beyaz değil ondan dolayı klavyen göze batmıyor.
Hocam kasayı önümüzdeki aylarda bembeyaz toplayıp masamın üstüne koyacam. Monitör kolunu da monitörlerin arkasına konumlandıracam ve masamın üstünde gözükmeyecek. Kısacası sadece klavyenin kasası siyah gözükecek. Bu yüzden değişsem mi bilemedim.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt