Merhabalar, uzun süredir araştırıyorum da yakın zamanda ikisi arasında kaldım, speed mousepad arıyorum.
Beast eSport'ta içinden ekstra sleeve, skatez falan da çıkıyor, padler yine aynı fiyata geliyor aşağı yukarı. Kullananlar falan varsa yardımcı olabilirler mi, hangisi alınmalı?
Merhaba, uzun süredir araştırıyorum da yakın zamanda ikisi arasında kaldım. Speed mouse pad arıyorum.
Beast Esport'ta içinden ekstra sleeve, skatez falan da çıkıyor, padler yine aynı fiyata geliyor aşağı yukarı. Kullananlar falan varsa yardımcı olabilirler mi, hangisi alınmalı?
2'si farklı tipler biri cam diğeri plastik, aşırı Speed istiyorsan cam çok daha hızlı olur ama tutarsız da olabilirsin. Blade y yüzeyi de zımpara gibi skatezi çok çiziyor. Cam alacaksanda teflon skatez kullanmanı tavsiye ederim.
2'si farklı tipler biri cam diğeri plastik, aşırı Speed istiyorsan cam çok daha hızlı olur ama tutarsız da olabilirsin. Blade y yüzeyi de zımpara gibi skatezi çok çiziyor. Cam alacaksanda teflon skatez kullanmanı tavsiye ederim.
Wraith de satılıyor ben xraypad jade kullanıyorum teflon olarak en hızlısı o. Meteorite en hızlı olarak geçiyor ama cam olduğundan cam ve sert yüzeye çok da uygun değil çok sürtünme sesi çıkarıyor ve direk çiziyor. He bir de teflonlarda nokta skatezler 40'lı falan gelirken meteorite 8 tane ile geliyor diye biliyorum yani çok daha pahalı.
İkisi de çok farklı. Biri hard mouse pad diğeri ise cam. Neye ihtiyacın var ona göre seçmelisin. Şahsen cam mousepadte tercih etmezdim hard mousepadte.
İkisi de çok farklı. Biri hard mouse pad diğeri ise cam. Neye ihtiyacın var ona göre seçmelisin. Şahsen cam mousepadte tercih etmezdim hard mousepadte.