Mouse padin üzerindeki ipler çıkmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YLN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 128

YLN

Uzman
Makaleler
4
Yer
Mersin
Selam geçenlerde yeni bir mouse pad aldım bu modeli aldım:

Annem geçenlerde mouse pad kokuyor diye mouse padi dalinle güzelce yıkamış abartmadan sonra 1-2 gün kullandım sonra mouse padin üzerinde ipcikler çıkmaya başladı serçe parmağım mouse pade değdiğinden beni rahatsız ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni mousepad alman gerekiyor gibi duruyor. Amazon iade etmeyi deneyebilirsin. İade kabul ederlerse ve stoğu bitmezse bağlantıdaki ürünü de öneririm. Annenizi de yıkamaması ve silmemesi konusunda uyarmayı unutmayın.

Abartmıyorum 30 senelik mouse pad var ve hala kullanıyorum, bana mısın demiyor. Yeni ürünler çok kalitesiz üstelik 600 vermişsin, 5 liralık mouse pad kullanıyorum.

İade etmeden bu sorun çözülebilirmi?

İade etmeden bu sorun çözülebilirmi?
Sanmıyorum. İpleri çıktıysa siz düzeltmeye çalışsanız da başka yerden sorun çıkaracaktır. Bunlar biraz sık dokuma ürünler olduğundan yıkama uygun olanları genelde aşırı ucuz olanları oluyor. Yani yüzeyleri de çok kaliteli olmuyor. İncelemelerine de baktım yüzeyi beğenmeyen 2-3 kullanıcı var. Bu fiyata bir tık kötü ürün gibi duruyor.

Markadan dolayı tercih ettiğinizi varsayıyorum. Açıkcası bu fiyatlara giriş, orta seviye KlasseGear veya XRades tercih etmenizi önerirdim. Yüzeyi speed, control vb. içeren ürünler genelde 800-2000 ₺ arasına değişiyor. Mesela yukarıda tasarımı ofis tipi olsa da %80 control %20 speed olan mousepad indirimsiz 800 ₺ civarına satılıyor.

Kısaca çok rahatsız ediyorsa ve bütçeniz varsa yukarıdaki mousepad, yoksa KlasseGear giriş seviyesi şu modeli alınabilir.

PRO sürümünü 5-6 ay kadar kullandım. Islak mendiller ile temizledim genelde. Şu an KlasseGear'ın şu modelini kullanıyorum. İki mousepad iyi olduğunu söyleyebilirim. Amazon üzerinden daha önceden ikinci bağlantıdaki Black Deer ürürnünü almıştım ve bir yerden sonra ürün aktif kullanmadığım yerleri şişmeye başladı. Bu yüzden kesinlikle Black Deer aşağıdaki modelini önermiyorum.

Daha geniş bir mousepad arıyorsanız ve bütçeniz 500 ₺ çıkmıyorsa XRades şöyle ürünleri var. Marka olarak önerildiğini duydum ama kullanmadım. O yüzden net bir şey diyemem.

KlasseGear yerli bir firma. Bütçe çok artarsa yine yerli bir firma olan Wraith'in de ürünleri var. XRades tam olarak bilmiyorum. Bana uzaktan bakınca eski kafa üretim yapan veya yaptıran bir firma gibi durdu.

Öneriniz için teşekkürler değiştiremicem mousepadi maalesef çözüm bulmam lazım.

Koşulsuz şartsız 14 gün iadesi olması lazım Amazon'un, eğer o sürenin içindeyse iadesini ver ürünün. Yukarıda bahsi geçen ürüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…