Mouse padin üzerindeki lekeler nasıl çıkarılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut.dll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    mouse

umut.dll

Becerikli
Makaleler
3
Yer
Ankara
70x30 mouse padin üzerinde (muhtemelen tükenmez kalem ile çizilmiş) bir sürü leke var. Lekeler bayağı eski ama. Şimdi yıkasam çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor diye düşünüyorum. Hele ki tükenmez kalem ve eski ise.

Tükenmez kalem için fikrim yok ama genel lekeler için ortaya kolonya döküp ıslak mendille dısa doğru yayiyorum. Hafiften bastirarak temizle. Butun mouse padi temizlediğine emin ol yoksa oradaki nem kurursa leke kalır. Eger eşit şekilde temizlersen sorun olmaz.

Öncelikle mouse pad'in sığacağı bir leğen bulun. İçerisine sıcak su ve bulaşık deterjanı dökün yeter miktarda. Mouse pad'i içine koyup bulaşık süngeri ile iyice çitileyin. Bir süre sıcak su içerisinde kalsın eğer yüzeye doğru geliyorsa mouse pad'in üzerine bir ağırlık vs koyun batık şekilde su içerisinde kalsın. Devamında çıkartıp durulayıp asın ve kurumasını bekleyin. Bu şekilde lekelerin çıkacağını düşünüyorum.

Hocam mouse padin sığacağı leğen bulmam zorda, küvetin içine koyup üzerine sıcak su tutsam ve bulaşık deterjanı döksem olur mu?

Hocam mouse padin sığacağı leğen bulmam zorda, küvetin içine koyup üzerine sıcak su tutsam ve bulaşık deterjanı döksem olur mu?
Tabi olur neden olmasın. Hatta eğer mümkün ise küvetin giderini kapatarak küvet içinde bir süre bekletebilirsiniz. Steelseries Cyberpunk edition mouse pad sahibiyim her zaman bu yöntem ile temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…