Çözüldü Mouse skatezleri nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

demjr 40

Yetkin
Merhaba, skatezler bana ulaştı fakat nasıl takmam gerektiğini bilmiyorum. Farenin altında bulunan kendi skatezlerini sökmem gerekiyor mu? Çünkü onlar daha sıfır. Eğer sökmeden takabiliyorsam çok iyi olur. Kullandığım mouse Scyrox V6, skatezleri kötü dendiği için hemen kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Skatezleri sökün. Alkollü mendille skatez yuvalarını silin, yapışkan yüzeyi arındırın. Skatezlerin yuvasını tamamen temizledikten sonra kurutup yenilerini takabilirsiniz.
Skatezleri sökün. Alkollü mendille skatez yuvalarını silin, yapışkan yüzeyi arındırın. Skatezlerin yuvasını tamamen temizledikten sonra kurutup yenilerini takabilirsiniz.

Çözüm

Teşekkürler hocam. Farenin skatezleri yeni ama yine de çıkartıp X ray pad Obsidian universal dot skatezleri takmalı mıyım?

Sökmeniz lazım üstündekileri.
Teşekkürler hocam kafam bu konuda biraz karışmıştı.

Yeni olması önemsiz çıkarıp atın çöpe yüzeyi bayağı kötü. X-Ray olanları kullanın.

Altta ve üst kısmına üç tane yapıştırarak kullanıyorum. Siz de köşelerden başlayarak böyle deneyin. Yetersiz hissederseniz geniş kalan kısımı dörtlersiniz.

Altta ve üst kısmına üç tane yapıştırarak kullanıyorum. Siz de köşelerden başlayarak böyle deneyin. Yetersiz hissederseniz geniş kalan kısımı dörtlersiniz.
Hocam orta kısımda var oraya kaç tane koydunuz.

Ortaya eklemedim, gerek olduğunu düşünmüyorum. Zaten dotlar düz skatezlere göre biraz daha uzunlar. Yani ortada vb. sürtecek bir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…