MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 8 Nisan 2024 #1 Merhaba, tarayıcımda ve Discord'da iken mouseumu hareket ettirmeyince ekran bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşadığım sorunun örneği; Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
Merhaba, tarayıcımda ve Discord'da iken mouseumu hareket ettirmeyince ekran bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşadığım sorunun örneği;
Çözüm HDDKullanıyorum 8 Nisan 2024 MNakruf dedi: Merhaba, tarayıcımda ve Discord'da iken faremi hareket ettirmeyince ekran bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşadığım sorunun örneği; Eki Görüntüle 34189 Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarından donanım ivmesi veya donanım hızlandırması isimli ayarı kapat.
MNakruf dedi: Merhaba, tarayıcımda ve Discord'da iken faremi hareket ettirmeyince ekran bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşadığım sorunun örneği; Eki Görüntüle 34189 Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarından donanım ivmesi veya donanım hızlandırması isimli ayarı kapat.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 8 Nisan 2024 #2 MNakruf dedi: Merhaba, tarayıcımda ve Discord'da iken faremi hareket ettirmeyince ekran bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşadığım sorunun örneği; Eki Görüntüle 34189 Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarından donanım ivmesi veya donanım hızlandırması isimli ayarı kapat. Artı 1 Eksi Çözüm
MNakruf dedi: Merhaba, tarayıcımda ve Discord'da iken faremi hareket ettirmeyince ekran bozuluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yaşadığım sorunun örneği; Eki Görüntüle 34189 Genişletmek için tıkla... Discord ayarlarından donanım ivmesi veya donanım hızlandırması isimli ayarı kapat.
LegacyLethe Başarılı Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 24 Beğeniler 28 Yer İstanbul 9 Nisan 2024 #3 Arkadaşın söylediğiyle birlikte aynı şekilde Chrome'un da "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" ayarı var, onu kapatıp dene bakalım sorun çözülecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2024 Artı 1 Eksi
Arkadaşın söylediğiyle birlikte aynı şekilde Chrome'un da "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" ayarı var, onu kapatıp dene bakalım sorun çözülecek mi?
KS KS MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 9 Nisan 2024 #4 @HDDKullanıyorum @LegacyLethe her iki çözüm de işe yaradı teşekkür ederim. HDDKullanıyorum dedi: Discord ayarlarından donanım ivmesi veya donanım hızlandırması isimli ayarı kapat. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba ayarı kapattığımda sorun bir süreliğine çözülmüştü ama şimdi yeniden tekrar etmeye başladı. Tarayıcı da sorun yaşamıyorum. Son düzenleme: 13 Nisan 2024 Artı 0 Eksi
@HDDKullanıyorum @LegacyLethe her iki çözüm de işe yaradı teşekkür ederim. HDDKullanıyorum dedi: Discord ayarlarından donanım ivmesi veya donanım hızlandırması isimli ayarı kapat. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba ayarı kapattığımda sorun bir süreliğine çözülmüştü ama şimdi yeniden tekrar etmeye başladı. Tarayıcı da sorun yaşamıyorum.