Mozilla Firefox Mobil İyi mi?

EYPROTR

Uzman
Telefonda Kaspersky'ın desteklediği tarayıcı olarak kullanmak istiyorum. Çünkü Brave desteklemiyor. Sizce telefon sürümü güvenli midir ve hızlı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, çok yavaş bence. Brave öneririm.

Brave desteklemiyormuş görmemişim. Telefonda kullanılabilir.

@MasterSlenderTR, Firefox Focus günlük kullanım için uygun değil. Bütün geçmişi her seferinde siliyor. Varsayılan gizli mod gibi. O yüzden eğer bir yere giriş yapmanız gerekiyorsa her seferinde giriş yapmak zorunda kalacaksınız. Ayrıca bildiğim kadarıyla ekstradan sekme açmaya da izin vermiyor.

Kaldı ki firefox focus'un vereceği güvenlik özelliklerinin hepsini düz firefox'ta da yapabiliyorsunuz. Tavsiyem düz firefox olacaktır. Şu ayarları yapın geçin.

Telefonda Kaspersky'ın desteklediği tarayıcı olarak kullanmak istiyorum. Çünkü Brave desteklemiyor. Sizce telefon sürümü güvenli midir ve hızlı mıdır?

Ben mobilde Firefox kullanıyorum, bayağı beğeniyorum. Hem benim eski (Lenovo Tab 4 8) cihazda bile güzel çalışıyor. Hem de mobil sürümde bayağı fazla eklenti kullanılabiliyor.

İfadeler: 320
Firefox Android'de cidden yavaş.

Firefox bilgisayarda da yavaş. Donanımlar geliştiğinden gözünüze batmıyor.

Android tarafında sunduğu ayarlardan dolayı Soul Browser öneririm. Alternatif olarak Via ve Stargon bakılabilir. Hepsi benzer ayar, özellikler sunuyor. En çok özelleştirme ve ayarı olan Soul olduğundan kullanıyorum.

Reklam engelleme ayarları, video oynatıcı, açılır pencere engelleme ayarları yeterli olduğundan, uzantı destekli tarayıcılara da gerek kalmıyor. Sadece Edge video iyileştirme ayarının telefonda da olmasını isterdim. Çok nadir eski dizi vb. izlediğimde, dizinin daha keskin gözükmesi işime yarayabilirdi.

Tarayıcı desteği konusunda da antivirüs zaten tüm uygulamaları denetlemesi için izin vermişsindir. Yani destekleyen tarayıcı gibi bir zorunluluğun yok.

Firefox yavaş diyenler neye göre yavaş diyor çözemedim. Ben mi yaşlandım yoksa?
Opera'dan Chrome'dan Edge'den vs. hızlı gayet. Hem evdeki R5 7600 32GB ramli sistemde hem de işteki i7 2600 8GB ramli sistemde kullanıyorum arada fark yok desem yeridir. En az 10-15 sekme de açık oluyor. Plugin, addon desen gırtlak dolu. Mobilde de hem S9+ hem S23 ile kullanıyorum.
Zaten benim tecrübeme göre şu an reklam engelleyici konusunda diğer hiçbir tarayıcı stabil değil. Eskiden 2-3 tarayıcı aynı anda kullanırdım reklam engelleyicilerin nalları dikmesi yüzünden Firefox tek çare.

Var olmus butun benchmarklara gore daha yavas hocam Linux tabanı dışında.

Fena değil Android uzerinde fakat alismaniz bir iki gün alabilir. Minik bir hantallığı var.

Yavaş diyenler arkadaşlar, Firefox'u Betterfox ayarları ile kullanırsanız fikirleriniz 180 derece yer değiştirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…