THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 25 Nisan 2026 #1 Görünümü kaliteli duran önerdiğiniz MP3 çalar uygulaması var mı? Apollo kullanıyordum ama yeni nesil büyük telefonda değişik duruyor. Belki Google Play Music'in eski APK'larından veya Spotify, YouTube Music'in yerel dosya sistemini kullanabilirim. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Google Play, F-Droid veya APK da fark etmez. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2026
Görünümü kaliteli duran önerdiğiniz MP3 çalar uygulaması var mı? Apollo kullanıyordum ama yeni nesil büyük telefonda değişik duruyor. Belki Google Play Music'in eski APK'larından veya Spotify, YouTube Music'in yerel dosya sistemini kullanabilirim. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Google Play, F-Droid veya APK da fark etmez.
dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 25 Nisan 2026 #2 THE KEROXEA dedi: Görünümü kaliteli duran önerdiğiniz MP3 çalar uygulaması var mı? Apollo kullanıyordum ama yeni nesil büyük telefonda değişik duruyor. Belki Google Play Music'in eski APK'larından veya Spotify, YouTube Music'in yerel dosya sistemini kullanabilirim. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Google Play, F-Droid veya APK da fark etmez. Genişletmek için tıkla... Poweramp.
THE KEROXEA dedi: Görünümü kaliteli duran önerdiğiniz MP3 çalar uygulaması var mı? Apollo kullanıyordum ama yeni nesil büyük telefonda değişik duruyor. Belki Google Play Music'in eski APK'larından veya Spotify, YouTube Music'in yerel dosya sistemini kullanabilirim. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Google Play, F-Droid veya APK da fark etmez. Genişletmek için tıkla... Poweramp.
Hellmonger Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 632 Çözümler 2 Beğeniler 437 25 Nisan 2026 #3 Musicolet çok memnunum 0 reklam ve kaliteli equalizer vs
AceTeq Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.738 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.338 Yer Başkent 25 Nisan 2026 #4 Ücretsiz AIMP tavsiye ederim ücretli olarak Poweramp çok iyi.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 25 Nisan 2026 #5 Auxio, F-Droid'den indirebilirsiniz. Tasarımını çok beğendim.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 25 Nisan 2026 #6 THE KEROXEA dedi: Görünümü kaliteli duran önerdiğiniz MP3 çalar uygulaması var mı? Apollo kullanıyordum ama yeni nesil büyük telefonda değişik duruyor. Belki Google Play Music'in eski APK'larından veya Spotify, YouTube Music'in yerel dosya sistemini kullanabilirim. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Google Play, F-Droid veya APK da fark etmez. Genişletmek için tıkla... Mobilde de PC'de de foobar2000 kullanıyorum. Oldukça kaliteli.
THE KEROXEA dedi: Görünümü kaliteli duran önerdiğiniz MP3 çalar uygulaması var mı? Apollo kullanıyordum ama yeni nesil büyük telefonda değişik duruyor. Belki Google Play Music'in eski APK'larından veya Spotify, YouTube Music'in yerel dosya sistemini kullanabilirim. Ücretli veya ücretsiz fark etmez. Google Play, F-Droid veya APK da fark etmez. Genişletmek için tıkla... Mobilde de PC'de de foobar2000 kullanıyorum. Oldukça kaliteli.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 25 Nisan 2026 #7 Gramophone | F-Droid - Özgür ve Açık Kaynak Android Uygulama Deposu Basit ve minimal çevrimdışı müzikçalar f-droid.org Basit bir şey istiyorsanız öneririm.
Gramophone | F-Droid - Özgür ve Açık Kaynak Android Uygulama Deposu Basit ve minimal çevrimdışı müzikçalar f-droid.org Basit bir şey istiyorsanız öneririm.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 25 Nisan 2026 #8 Cyanogen dedi: Gramophone | F-Droid - Özgür ve Açık Kaynak Android Uygulama Deposu Basit ve minimal çevrimdışı müzikçalar f-droid.org Basit bir şey istiyorsanız öneririm. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş hocam. Denenir. Koneko Toujou dedi: Mobilde de PC'de de foobar2000 kullanıyorum. Oldukça kaliteli. Genişletmek için tıkla... Buna da bakayım hocam.
Cyanogen dedi: Gramophone | F-Droid - Özgür ve Açık Kaynak Android Uygulama Deposu Basit ve minimal çevrimdışı müzikçalar f-droid.org Basit bir şey istiyorsanız öneririm. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş hocam. Denenir. Koneko Toujou dedi: Mobilde de PC'de de foobar2000 kullanıyorum. Oldukça kaliteli. Genişletmek için tıkla... Buna da bakayım hocam.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 25 Nisan 2026 #9 THE KEROXEA dedi: Güzelmiş hocam. Denenir. Buna da bakayım hocam. Genişletmek için tıkla... İlk açılışta paneli uçak kokpiti gibi gelecek ama takıldığın yeri direkt sor.
THE KEROXEA dedi: Güzelmiş hocam. Denenir. Buna da bakayım hocam. Genişletmek için tıkla... İlk açılışta paneli uçak kokpiti gibi gelecek ama takıldığın yeri direkt sor.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.007 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.151 Yer Rockport City 25 Nisan 2026 #10 Koneko Toujou dedi: İlk açılışta paneli uçak kokpiti gibi gelecek ama takıldığın yeri direkt sor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eve gidince bakayım ona gore sorarım.
Koneko Toujou dedi: İlk açılışta paneli uçak kokpiti gibi gelecek ama takıldığın yeri direkt sor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam eve gidince bakayım ona gore sorarım.