1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 25 Nisan 2025 #1 Evet, ne düşünüyorsunuz? Ben fikrimi belirtmeyeceğim ve sadece bir dizinin bir sahnesini atıyorum. Fikrinizi merak ediyorum.
Evet, ne düşünüyorsunuz? Ben fikrimi belirtmeyeceğim ve sadece bir dizinin bir sahnesini atıyorum. Fikrinizi merak ediyorum.
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 25 Nisan 2025 #2 Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor. Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor.
Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor. Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor.
KS KS 1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 25 Nisan 2025 #3 drakkar dedi: Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor. Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir tek 2. sezonda çok ani bir değişim oldu; ona ayak uyduramadım, ama pek sorun değil, alışırım.
drakkar dedi: Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor. Mr.Robot zaten çok fazla gönderme yapan bir dizi bu konuda kendini hiç sakınmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir tek 2. sezonda çok ani bir değişim oldu; ona ayak uyduramadım, ama pek sorun değil, alışırım.
drakkar Becerikli Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 349 Çözümler 2 Beğeniler 242 Yer Ankara 26 Nisan 2025 #4 14356 dedi: Bir tek 2. sezonda çok ani bir değişim oldu; ona ayak uyduramadım, ama pek sorun değil, alışırım. Genişletmek için tıkla... Senaryo da çok fazla twist dönüyor kafanızın karışması normal fakat finalde tatmin oluyorsunuz.
14356 dedi: Bir tek 2. sezonda çok ani bir değişim oldu; ona ayak uyduramadım, ama pek sorun değil, alışırım. Genişletmek için tıkla... Senaryo da çok fazla twist dönüyor kafanızın karışması normal fakat finalde tatmin oluyorsunuz.