Myers Yetkin Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 561 Çözümler 5 Beğeniler 372 22 Şubat 2026 #11 eternatus dedi: Çok iyi oyun vardı sahada umarım bu performansı Galatasaray karşısında da gösteriler Genişletmek için tıkla... Galatasaray'ı en kötü kadroyla yeniyoruz zaten onda sıkıntı yok. Sıkıntı Göztepe gibi takımlar bizim için. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2026
eternatus dedi: Çok iyi oyun vardı sahada umarım bu performansı Galatasaray karşısında da gösteriler Genişletmek için tıkla... Galatasaray'ı en kötü kadroyla yeniyoruz zaten onda sıkıntı yok. Sıkıntı Göztepe gibi takımlar bizim için.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.822 Çözümler 3 Beğeniler 1.611 22 Şubat 2026 #12 Böyle bir sonucu bekliyordum şaşırmadım o yüzden. Göztepe bazenleri hic olmayacak takimlari yensede Beşiktaş kendi evinde bu yenilgiyi kaldıramaz diye düsünmustum.
Böyle bir sonucu bekliyordum şaşırmadım o yüzden. Göztepe bazenleri hic olmayacak takimlari yensede Beşiktaş kendi evinde bu yenilgiyi kaldıramaz diye düsünmustum.
Sye Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 572 Çözümler 3 Beğeniler 452 23 Şubat 2026 #13 Gol inanılmaz iyi. Fenerbahçe'nin ne zamandır şöyle bir forveti olmadı. Sidiki kardeşimden en az böyle performans bekliyorum
Gol inanılmaz iyi. Fenerbahçe'nin ne zamandır şöyle bir forveti olmadı. Sidiki kardeşimden en az böyle performans bekliyorum