MS | Galatasaray 3 - 2 Samsunspor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
  • Etiketler Etiketler
    galatasaray
Maçın sonundaki pozisyonda kol açık, top dirseğin alt tarafına vuruyor, yön değiştiriyor. Öncesinde bir faul ya da ofsayt yok. Neden penaltı verilmiyor? Anlayan var mı?

Vücuttan sekmiyorsa eğer net penaltı ama gösterilen açıda vücuda çarptığını görmedim, net penaltı gibiydi.

Vermemesi iyi oldu bizim için ama yine de.

Maçtan haberim bile yoktu, kesin GS son dakikada atıp kazanmıştır dedim içimden, harbiden de öyle olmuş Bayağı güzel gol atmış ama Osimhen.

2-2 olduğu an iddia sitesine baktım GS kazanır 5.50 oranı gördüm. Parayı yatırana kadar 3. golü attılar.

%100 bir şekilde penaltıyı hakem es geçti artık bu lig in sportif gerçekciliğinin olmadığının kanıtı.

Buz gibi penaltıyı yediler ya. Sonra biz temiziz diye ortalıkta geziniyorlar ona deliriyorum. Bu ligde gerçekten maçlar sahada kazanılmıyor.

Bu galibiyeti içine sindirebilen arkadaşlar var mı burada? En fanatiğinin bile net penaltı diyebileceği penaltıyı vermediler son dakikada. Futbolseverlerin aklıyla dalga geçildi bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…