144

Üstün
Makaleler
1
Beşiktaş adına hiç yakışmayan oyun vardı. Sofascore verilerine göre de Konyaspor maçın rekorunu kırdı: 60 orta.

Ne düşünüyorsunuz?

Golleri Ndidi ve Abraham attı.

Anadolu takımlarını kendi silahıyla vurucam dedi Sergen hoca takımı 11 kişilik defansa çekti işe de yaradı gibi:rofl:
Şaka maka Emirhan olmasa ilk 10 dk 3-0 geride olabilirdik.

Konyaspor'un sağ beki 11 orta açıp 0 tanesini tutturmuş. Takdire şayan bir performans.
Hiç yoksa orta açmış öyle düşün, Batshuayi'li kadroda orta açsınlar diye el açıp dua ettiğimi hatırlıyorum.
Geçen sezon da dünyanın ortasını açtık, pivot santrforumuz yoktu. Kısır döngüye girdik resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beşiktaş adına hiç yakışmayan oyun vardı. Sofascore verilerine göre de Konyaspor maçın rekorunu kırdı: 60 orta.

Ne düşünüyorsunuz?

Golleri Ndidi ve Abraham attı.
Şu 2 senedir Beşiktaş'a yakışır ne var ki ? Futbol bitmiş, oyuncuların umrunda olan bir şey yok, kalite yerlerde. Bu takımı bu hale getirenler düşünsün, eskiden saygı duyulan takım şimdi makara haline geldi ben utanıyorum Beşiktaş'ın oyunundan maçları dahi izlemiyorum. Bu takım kümeye düşse daha iyi olur belki kendine gelir diyorum eğer bu şekilde devam ederse biz artık ligin ortalarında bitiren bir takım olacağız küme düşmeden takımın aklı başına gelmez.