MSI 121A B75 ile RX 9070 XT uyumlu mu?

Telefonunu Çıkra 124

Bilgin
Makaleler
10
Basit ama işkillendiren bir şey takıldı aklıma. MSI MAG Force 121A B75'te tam olarak hangi PSU var emin değilim. A750BN ancak farklı bir varyant varsa onu bilmiyorum. Özellikle Vatan belirtmediği için hiç bilmiyorum.

ATX 3.0 ise çevirici alınması gerekiyor. Peki 300W verebilmesi olayı, RX 9070 XT'de tekletir mi?
GPU: XFX Quicksilver RX 9070 XT Gaming.

Bunun dışındaki seçenekler BitFenix ve Fazeon olduğundan onları saymıyorum bile. Kasaları daha güzel olsa da...

330 mm destekleyen 121A'ya 350 mm (muhtemelen) sığmaması olayını çaktırmayın. Arkadaş PC'yi alırken Vatan'da uçak kaldırır "o zaman niye satıyorsunuz" cart curt diye. Orası beni ilgilendirmiyor.
Onu geçtim Vatan nasıl ATX 3.X PSU ile RX 9070 XT satabiliyor anlamadım. Kendileri veriyor herhalde çeviriciyi.

@Yusuf7878 @X99 @Yakuza @LH44

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki 300W verebilmesi olayı, RX 9070 XT'de tekletir mi?

Anlık spike durumlarında sıkıntı yapar ama, bu MSI marka güç kaynağına hiç bulaşmadığım için çok bilgim yok, tek kablo ile çift soket bağlantıya bakmak lazım, test yapmak lazım. Normalde 300-350W kullansa, spike durumunda mili saniyelik 500W çeker.

İçinde A750BN var, güç tarafında sorun olmaz ama o GPU o kasaya imkanı yok sığmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…