MSI 27" G274QPF QD Flat IPS monitörde açılışta çizgiler çıkıyor

Enes Battal

Üyecik
Selam. 2023 Aralık ayında satın almış olduğum MSI 27" G274QPF QD Flat IPS monitörde ilk açılışta MSI logosu beliren kısımda dahil çizgiler oluşuyor, gidip geliyor. Şanslıysam bir süre sonra aç kapa yaptıktan sonra düzeliyor. Monitörü HDMI ile notebook üzerinden bağlıyorum. Notebook ekranında herhangi bir sıkıntı yok. Sorunu videolu olarak yükledim. Sizce ekran kartı ile ilgili bir problem mi yoksa monitörü servise yollamam mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz en buyuk sorunu tespıt etmıssınız, notebookta bu sorun yok diyorsanız bu sorun muhtemelen VRAM'lerden ötürü. Emin olduktan sonra kartı servise gönderin.

Siz en buyuk sorunu tespıt etmıssınız, notebookta bu sorun yok diyorsanız bu sorun muhtemelen VRAM'lerden ötürü. Emin olduktan sonra kartı servise gönderin.
Videoyu zaten notebooka hdmi ile bağlıyken çektim. Ekran kartında problem olsaydı notebook kendi ekranında da problem olurdu diye düşünüyorum. Sanırım biraz yanlış anladınız

Notebook ekranında herhangi bir sıkıntı yok. Sorunu videolu olarak yükledim. Sizce ekran kartı ile ilgili bir problem mi yoksa monitörü servise yollamam mı gerekiyor?
Notebook ekranı deyince masaüstünü kastettiniz zannetmiştim. Muhtemelen panelde sorun var o zaman. Şanslıysanız fleks kabloları temassızlık da yapıyor olabilir.

Merhaba,

Aynı sorunu başka bir marka model monitörde yaşadım, açılış ekranında dahi bozulmalar oluyorsa, panel kaynaklı sorundur. Garantisi devam ediyorsa servise yollayın.

Merhaba,

Aynı sorunu başka bir marka model monitörde yaşadım, açılış ekranında dahi bozulmalar oluyorsa, panel kaynaklı sorundur. Garantisi devam ediyorsa servise yollayın.
Bende öyle düşünüyorum şimdilik bir süre sonra düzeliyor İstanbul'a gidince servis noktasına bırakacağım teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt