MSI 4070 Ti Super coil whine sesi için servise gönderimde nasıl bir yol izlenmeli?

VanquisheR

Uzman
Merhaba,

Ben 1 ay önce Vatan Bilgisayar'dan "MSI RTX4070 Ti Super beyaz" olan modelini almıştım ancak ekran kartım yüke girdiği zaman "coil whine" sorunu ortaya çıkıyor. Sesin şiddeti ne yüksek ne de kısık ortada bir desibel değerine sahip sanırım.

Sorum şu: Bu ürün Vatan Bilgisayar'ın elinde kalmadı ve benim garantiye yollamam sonucu "İade/Değişim" kararı çıkarsa ben kartımın "birebir değişim" yapılarak yenisinin servis veya distribütör tarafından gönderilmesini isteyeceğim çünkü para iadesini seçersem zararlı çıkacağım. MSI ekran kartını servise yollayıp benim deneyimime benzer bir süreç yaşamış olan var mıdır?

Benim tecrübem kulaklık ile ilgiliydi bahsettiğiniz gibi ellerinde ürün olmadığı için para iadesinde bulunmuşlardı ve zararlı çıkmıştım.

Benim tecrübem kulaklık ile ilgiliydi bahsettiğiniz gibi ellerinde ürün olmadığı için para iadesinde bulunmuşlardı ve zararlı çıkmıştım.
Ancak iade/değişim hakkının servis değil de tüketicinin nihai kararına kalmıyor muydu ?
Coil Whine her kartta vardır fakat bunun seviyesi her kartta bir değildir. Bu, kartın sorunlu olduğunu göstermez. @2254 Daha ayrıntılı bilgiye sahip.
Coil Whine elbet de çıkabiliyor her kartta ve FPS'e dair bir sorunum bulunmamakta ancak bu kadar para verince insan ister istemez bu ses de olmasın istiyor.

Bilmiyorum olay 3 yıl önce başıma geldi değişmiş olabilir, tamir edilemez dendi ellerinde de olmadığı için para iadesinde bulundular.

Ne kadara almıştınız? Bobinlerin sarılmasıyla alakalı bir durum olduğu için aynı kartı yine değiştirseler aynı üretim olduğu için aynı şeyin yaşanması muhtemel.

Bilmiyorum olay 3 yıl önce başıma geldi değişmiş olabilir, tamir edilemez dendi ellerinde de olmadığı için para iadesinde bulundular.
Benim de bir keresinde kulaklıkta başıma gelmişti. Birebir değişim istememe rağmen servis elimizde yok diyerek topu Vatan Bilgisayar'a atmıştı ve şansıma kulaklık ellerinde vardı ve değişim isteyip halletmiştim.
Ne kadara almıştınız? Bobinlerin sarılmasıyla alakalı bir durum olduğu için aynı kartı yine değiştirseler aynı üretim olduğu için aynı şeyin yaşanması muhtemel.
Evet yaşanması muhtemel bir durum. Ürünü 35.000 küsüre almıştım %20 indirim vardı yani iade seçeneğini kullanmak beni zararlı çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…