MSI A320M-A Pro Anakarta AMD Ryzen 5 5600X İşlemci stabil olur mu?

439

Tanınmış Üye
Makaleler
1
Merhaba. MSI A320M-A Pro Anakarta AMD Ryzen 5 5600X İşlemci stabil olur mu? Anakartım giriş seviyesi ve VRM soğutması yok. Bu anakartta en güncel BIOS ile AMD Ryzen 5 5600X işlemciye destek mevcut. Bu durumda, bu işlemciyi alıp, anakarta takarsam, anakart kısa süre içerisinde bozulur mu? Bir sorun yaşar mıyım?

Merhaba. MSI A320M-A Pro anakarta AMD Ryzen 5 5600X işlemci stabil olur mu? Anakartım giriş seviyesi ve VRM soğutması yok. Bu anakartta en güncel BIOS ile AMD Ryzen 5 5600X işlemciye destek mevcut. Bu durumda, bu işlemciyi alıp, anakarta takarsam, anakart kısa süre içerisinde bozulur mu? Bir sorun yaşar mıyım?

Bir sorun olmaz BIOS son sürüme güncelle yeterlidir.

Anakart bozulmazda VRM'ler ısınırsa voltaj kesiyor. FPS drop gibi problemler yaşarsan turboyu kapatırsın en kötü.

Eğer işlemci almadıysan ve işlemciye göre anakart alacaksan DDR5'e geçsene direkt.

Merhaba. MSI A320M-A Pro Anakarta AMD Ryzen 5 5600X İşlemci stabil olur mu? Anakartım giriş seviyesi ve VRM soğutması yok. Bu anakartta en güncel BIOS ile AMD Ryzen 5 5600X işlemciye destek mevcut. Bu durumda, bu işlemciyi alıp, anakarta takarsam, anakart kısa süre içerisinde bozulur mu? Bir sorun yaşar mıyım?

B350 anakart ile kullanıldı birçok AM4 işlemci. A320M anakartta standart ayarlarla kullanırsın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt