MSI A520M Pro BIOS sürümü düşürme nasıl yapılır?

Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Herkese selam, MSI A520M Pro anakartım var. Kardeşime sistem dizeceğim için kullanacağım ama en son BIOS sürümünü kullanıyorum ve AGESA sürümü 1000 serisi Ryzen CPU'ları desteklemiyor. Eski BIOS sürümünü kurarsam sorunu düzeltebilirim. MSI A520M Pro'ya 5000 serisi getirilen güncellemenin bir önceki sürümü 1000 serisini açıyor. Sizce sürüm düşürme işlemini nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal BIOS güncellemesi yapar gibi yapacaksın sadece daha düşük sürüm BIOS dosyası ile.
Şey olarak düşündüm, belki telefonlarda nasıl düşürme olmuyorsa, belki bunda da yoktur diye. Hangi sürüme indirmem gerek, hangi AGESA sürümünde desteği var?

1000 serisini destekleyen bir bios versiyonu olduğundan emin misin sonra siyah ekranda kalmasın cihaz?

Sahibinden bir ilan buldum, X370 ile A520 takas olur mu dedim, olur dedi. Bakalım belki X370 alırım.

Bu arada hocam agesa 1.2.0.5 zen1 yanı 1000 serisi ryzeb cou ları desteklıyor r5 5600 ile bu sürüme düşürüp r5 1600 takar isem çalışabilirmiş yem yaoay zejaya sordugumda deatrkliyor dedi hemde youtubede bu sürüme indirip kullanılabildigini gördüm

Bu arada hocam AGESA 1.2.0.5 Zen 1 yani 1000 serisi Ryzen CPU'ları destekliyor. R5 5600 ile bu sürüme düşürüp R5 1600 takarsam çalışabilirmiş. Yem Yapay Zekaya sorduğumda destekliyor dedi; hem de YouTube'da bu sürüme indirip kullanılabildiğini gördüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…