MSI A850G güç kaynağı alınır mı?

Bana göre GL ve RM850E'de alınmaz. İkisininde fiyatı kabarık.

Bana göre GL ve RM850E'de alınmaz. İkisinin de fiyatı kabarık.

Ne alınır? @Yusuf7878

Bana göre GL ve RM850E'de alınmaz. İkisininde fiyatı kabarık.
@Yusuf7878 rajintek enermax falan içime sinmiyor bilindik marka olsun istiyorum biraz.

@Yusuf7878 bugün almak istiyorum ve sizden cevap beklemekteyim

Hocam? @Yusuf7878

Son düzenleme:
Arkadaşım A850G modelini RTX 3080'li sistemde 1.5 yıldır kullanıyor ve özellikle sessizliğinden çok memnun. Kaliteli bir platforma sahip olduğunu da söylemişlerdi.

BitFenix almak istemiyorum açıkçası.

Tam bütçe ne kadar hocam?

Hocam bütçe belli bir şey yok ama bu sistem için alacağım ve overkill bir şey istemiyorum. Sistemimi tekrar yazacağım:
7800X3D
MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi
XPG Lancer 32 GB CL30 6000MHz
PowerColor Red Devil 9070 XT
Lian Li O11 vision compact
Lian Li galahad II Lite performance 360
8 adet TL-M12-S fan
Kingston KC3000 2TB.
Hocam bir de sizden isteğim uzun cevaplarla cevap vermemiz denkleşemiyoruz en küçük soru bile 3 saat sürüyor. Kaliteli bir şey almak istiyorum bu sistem dışında kullanır mıyım bilmem ama 6 yıl kullanacağım o kesin. 8bin üstüne çıkmak pek istemiyorum. Çok sesli bir şey, duyulmadık marka ürünleri de tercih etmek istemiyorum. Birkaç tane öneri yapar mısınız aralarından seçeyim.@Yusuf7878

Son düzenleme:
Tamam ama neden . Bu PSU güç kaynağı bilgisi hat safhada olan 2 kişi tarafından delilerce övüldü. E kullanan olarak da yorumunu yapıyorum. MSI ASUS Corsair olunca daha kaliteli olmuyor ki ustam .

Kalitesinden şüphem yok ama bir güç kaynağım biliyorsunuz bozuldu güvenilir ve garantisi uzun bir ürün almak istiyorum.

2 yıl garantisi var. Diğer modellerde 2 yıl garanti sunuyor. Fiyatı da şu an iyi bence bir değerlendir.https://www.itopya.com/bitfenix-bfg-gold-1000w-80-gold-pcie-gen-50-atx-30-full-moduler-135cm-fanli-psu_u26384

1000W gereksiz gibi. 850 kaliteli yeter

2 yıl garantisi var. Diğer modellerde 2 yıl garanti sunuyor. Fiyatı da şu an iyi bence bir değerlendir.https://www.itopya.com/bitfenix-bfg-gold-1000w-80-gold-pcie-gen-50-atx-30-full-moduler-135cm-fanli-psu_u26384

A

@Yusuf7878 kriterlerimi belirledim A segment ve üstü, 850W ve üstü ve 8500TL ve biraz altı değecekse birazcık daha veririm ama sistemim için overkill olabilir. Ayrıca güvenilir firma istiyorum. Coil whine givi şeylerin de az olduğu ürünler istiyorum

@Yusuf7878 bayağı mesaj atmış oldum kusura bakmayın her sorumu size soruyorum. RM850X Shift düşünüyorum kablo girişleri yandaymış kasama (O11 vision compact) sığar mı sorun çıkarır mı ve önerir misiniz?

@Yusuf7878 bugün alalım da kurtulalım ya .Ama önce önerilerinize ihtiyacım var.

@Yusuf7878 hoooooocammmmmmm?
Artık almak istiyorum!

@Yusuf7878 hocam! Ne alayım?

@Yusuf7878 sizim fikrinizi ve önerinizi almazsam içim rahat etmez lütfen bugün yardım edin alalım bitsin bu iş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…