MSI A850G güç kaynağı alınır mı?

Hocam bir de videodaki kasa O11 vision compact olmayan modelmiş fark var mı PSU konusunda acaba? Reddit'teki adamdan haber bekliyorum şu an.
Compact biraz daha küçük. Ama corsair'in sitesinde de compact uyumlu olduğu yazıyor zaten

Compact biraz daha küçük. Ama Corsair'in sitesinde de compact uyumlu olduğu yazıyor zaten

Anladım. Şimdi ben genel olarak bir araştırma yapacağım Reddit'teki adamı bekleyeceğim ve son durumu size bildireceğim. Birkaç sorum olacak. Hocam benim bu konuda pek bilgim yok ama A segment bir ürün ve a segmentlerin sanırım sizin söylediğiniz rifle bearing fanlara sahip olması imkansız. Bu maglev ya da Liquid gibi bir şeydi siz daha iyi bilirsiniz gerçi iyi midir? Ses olarak hiç sorun duymadım ama sesli/coil whine yapan bir ürün mü? Değerleri, ömrü nasıldır? Shift serisinin düz RM850X'ten ne farkı var? @Yusuf7878

50.000 – 100.000 saat ömrü var Fluid Dynamic Bearing'in. Ki kalitesine görede değişir. Bazıları 150.000 saat bile olabiliyor. 7 8 yıl gider muhtemelen.

Pek farkları yok. Çoğu kısımları birebir aynı. Belirli kısımlarda Shift modelinde kalite daha iyi fakat performans olarak düz model önde. Özellikle ripple değerlerinde biraz daha üstün.

Peki bu farklar benim sistemim için önemli mi? A tier bile fazlasıyla yeterli bence.

Çok da değil. Zaten ripple değerleri Shift modelinde de gayet düşük. Arada devasa fark yok.

Anladım. Hocam siz benim kasamda bu güç kaynağını alır mıydınız? Attığınız görsele göre bayağı bir alan kalacak üstte kablo için bunlar yeterli olur mu? Bayağı PCIe var galiba benim 3 PCIe Red Devil'i karşılar mı? @Yusuf7878

Son düzenleme:
Besler. 6 tane çıkışı var zaten. 3 taneside tek kablo üzerinden. Kasaya uyuyorsa ne diye yeterli olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…