Detaylar
Kim cevapladı?Görev yöneticisini açtığın için değerler yükseliyor.İyi forumlar, oyundayken MSI Afterburner CPU kullanımını 20-35 arasında gösteriyor ama görev yöneticisinden baktığımda 40-65 arası oluyor. Neden yanlış gösteriyor?
Görev yöneticisi 20-30 kullanım mı arttırıyor? Bilmediğimden soruyorum.Görev yöneticisini açtığın için değerler yükseliyor.
Görev Yöneticisi 20-30 kullanım mı arttırıyor? Bilmediğimden soruyorum.
Sadece Google açıktı, Görev Yöneticisi'ni açtım yüzde 28 arttı.
erdym
Üstün
Hocam bende de orca şu an arkada render yapıyor ona rağmen bu civarda bende neden sabit?
Hiç bilmiyorum hocam, bende ara sıra 50 seviyelerine çıkıyor.Hocam bende de orca şu an arkada render yapıyor ona rağmen bu civarda bende neden sabit?
Eki Görüntüle 129205
boşta %10'u geçmiyor.
Hocam aynı anda MSI Afterburner değerleri ve görev yöneticisindeki değerleri görürken kullanım MSI Afterburner'da 35-50, görev yöneticisinde 100 sabit seyrediyor. Bence bir yanlışlık var. Sorun nedir sizce?Hiç bilmiyorum hocam, bende ara sıra 50 seviyelerine çıkıyor.
boşta %10'u geçmiyor.
Bilmiyorum.Hocam aynı anda MSI Afterburner değerleri ve görev yöneticisindeki değerleri görürken kullanım MSI Afterburner'da 35-50, görev yöneticisinde 100 sabit seyrediyor. Bence bir yanlışlık var. Sorun nedir sizce?