Çözüldü MSI Afterburner profili Not Defteri ile açıldığında boş gözüküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan capital
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

capital

Başarılı
Tam istediğini anlayamadım, bu konumdan mı bahsediyorsun?
C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Profiles
Sanırsam bu ama içeriğini görüntüleyemem normal mi not defteri ile? Redditte gördüğüm bi yorumda içeriği bu şekilde değiştirilebileceğini söylemişti.

Çözüm
Eğer dosyayı not defteri ile açtığınızda içinin boş olmasından bahsediyorsanız, bunun normal olduğunu söylediklerini gördüm. Kendim kontrol edemeyeceğim, evde değilim. Bir Reddit kullanıcısının yorumu:
profileX.cfg dosyası aslında boştur ve yalnızca o profil numarasının yüklenebileceğini belirtmek için vardır.

Değiştirmeye çalıştığınız dosya "MSIAfterburner.cfg" dosyasıysa C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner klasöründeki dosyayı değiştirmeyi deneyin bir de.
Eğer dosyayı not defteri ile açtığınızda içinin boş olmasından bahsediyorsanız, bunun normal olduğunu söylediklerini gördüm. Kendim kontrol edemeyeceğim, evde değilim. Bir Reddit kullanıcısının yorumu:
profileX.cfg dosyası aslında boştur ve yalnızca o profil numarasının yüklenebileceğini belirtmek için vardır.

Değiştirmeye çalıştığınız dosya "MSIAfterburner.cfg" dosyasıysa C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner klasöründeki dosyayı değiştirmeyi deneyin bir de.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…