KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 1 Şubat 2026 #11 14381 dedi: Daha önce böyle bir şey olmadı. Hep aynı yere takıyordum hocam. Onu nasıl öğreneceğim bilmiyorum hocam? Genişletmek için tıkla... Başka flash ile denedim. Sonuç aynı.
14381 dedi: Daha önce böyle bir şey olmadı. Hep aynı yere takıyordum hocam. Onu nasıl öğreneceğim bilmiyorum hocam? Genişletmek için tıkla... Başka flash ile denedim. Sonuç aynı.
B BlackShadow Yetkin Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 343 Çözümler 1 Beğeniler 219 1 Şubat 2026 #12 Flash bellek FAT32 formatında biçimli mi? Zip dosyasının içindeki dosyayı kök dizine atman gerek, bunları yapmış olduğunu varsayıyorum.
Flash bellek FAT32 formatında biçimli mi? Zip dosyasının içindeki dosyayı kök dizine atman gerek, bunları yapmış olduğunu varsayıyorum.
KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 1 Şubat 2026 #13 14381 dedi: Başka flash ile denedim. Sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 bu flash. Dosyada hata olabilir mi? 4 sefer indirdim ama BlackShadow dedi: Flash bellek FAT32 formatında biçimli mi? Zip dosyasının içindeki dosyayı kök dizine atman gerek, bunları yapmış olduğunu varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla direkt flash içerisine atıyordum üstadım ben daha önce, oluyordu. Yine aynı yaptım. Nasıl yapacağım o işi?
14381 dedi: Başka flash ile denedim. Sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 bu flash. Dosyada hata olabilir mi? 4 sefer indirdim ama BlackShadow dedi: Flash bellek FAT32 formatında biçimli mi? Zip dosyasının içindeki dosyayı kök dizine atman gerek, bunları yapmış olduğunu varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Valla direkt flash içerisine atıyordum üstadım ben daha önce, oluyordu. Yine aynı yaptım. Nasıl yapacağım o işi?
EFI Shell Yetkin Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 620 Çözümler 14 Beğeniler 457 Yer ÇANKAYA/ANKARA 1 Şubat 2026 #14 14381 dedi: USB 3.0 bu flash. Dosyada hata olabilir mi? 4 sefer indirdim ama Valla direkt flash içerisine atıyordum üstadım ben daha önce, oluyordu. Yine aynı yaptım. Nasıl yapacağım o işi? Genişletmek için tıkla... ZIP'in içindeki dosyayı sürükle-bırak yapın USB'nin içine.
14381 dedi: USB 3.0 bu flash. Dosyada hata olabilir mi? 4 sefer indirdim ama Valla direkt flash içerisine atıyordum üstadım ben daha önce, oluyordu. Yine aynı yaptım. Nasıl yapacağım o işi? Genişletmek için tıkla... ZIP'in içindeki dosyayı sürükle-bırak yapın USB'nin içine.
KS KS 1 14381 Uzman Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 759 Çözümler 1 Beğeniler 111 2 Şubat 2026 #15 EFI Shell dedi: ZIP'in içindeki dosyayı sürükle-bırak yapın USB'nin içine. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sorunu çözdüm sayenizde
EFI Shell dedi: ZIP'in içindeki dosyayı sürükle-bırak yapın USB'nin içine. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sorunu çözdüm sayenizde