Çözüldü MSI B650-M GAMİNG Plus Wi-Fi anakart 7800X3D işlemciyi destekliyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan w00zy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
  • Etiketler Etiketler
    7800x3d
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w00zy

Çalışkan
Merhaba, şu anki anakartım MSI B650-M GAMING Plus Wi-Fi ve üzerinde 7600X işlemci var, bunu upgrade yapıp 7800X3D'ye geçmek istiyorum. MSI kendi sitesinde işlemciyi destekliyor olarak gözüküyor ama emin olamadım. Sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Çözüm
Evet destekliyor, sadece AM5 olması yeterli.

Not: CPU Besleme kısmında VRM soğutma ünitesi olmadığı için yüksek TDP'li işlemciler anakartın normale göre fazla ısınmasına sebep olabilir. 7800X3D ile hiç sorun yaşamazsın.
Evet destekliyor, sadece AM5 olması yeterli.

Not: CPU Besleme kısmında VRM soğutma ünitesi olmadığı için yüksek TDP'li işlemciler anakartın normale göre fazla ısınmasına sebep olabilir. 7800X3D ile hiç sorun yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Destekliyor kullanabilirsin. Umarım soğutucun sağlamdır. İşlemciyi değiştirdikten sonra; BIOS'ta TPM sıfırlama ekranı çıkar, çekirdek saat çalışma hızı falan değişti yazar, tabii İngilizce olarak yazar, sisteme şifre koydusan TPM'yi sıfırlamadan devam edin, yani hayır cevabına karşılık gelen harfe basıp devam edin, Z ya da N ne varsa.

DeepCool marka 360'lık soğutucu kullanıyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…