Çözüldü MSI BIOS Flashback+ ile BIOS Güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SY9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 604
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SY9

Başarılı
Kasada dört adet fan varsa dört pin de dolar. Üç fan varsa biri boşta kalacaktır.

Hocam BIOS güncellemek için USB'ye MSI.ROM dosyasını attım. Flash butona bastım şu an CPU ışığı kırmızı yanıyor ve flash buton ışığı yanıp sönüyor. Sorun nedir sizce yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu rehbere göre işliyor genelde.

İfadeler: SY9
Recep'in bu konuda videosu vardı. Umarım sorun yaşamadan halledebilirsin.
Videoyu bırakıyorum aşağıya:

@Recep Baltaş Bu arada Techolay için de bu konuda videolu rehber hazırlasan çok iyi olur. BIOS söz konusu olunca kullanıcılar haliyle çok çekiniyor. Ama senin öğretici videoların insanlara güven ve cesaret verdiği için insanın gözü seni arıyor bu tip durumlarda. Hem MSİ hem de Gigabyte anakartlar üzerinden tek bir videolu rehber hazırlarsan çok faydalı olacaktır. Bazı ASUS anakartlarda da bu özellik var mı bilmiyorum ama varsa ve ASUS'u da videoya eklersen bence tadından yenmez.

Hocam format flash'ınızın FAT32 olması gerekiyor diye hatırlıyorum eğer BIOS güncellemeniz olmadıysa.

İfadeler: SY9
Yanıp sönüyorsa güncelliyor olmalı. Bir de normal M-Flash varken neden BIOS flashback+ denediniz?

Görüntü alamadığım için bu yöntemi denemek zorunda kaldım hocam çünkü i7 14700K'yi tanımadı. 1 saatten fazla yanıp sönüyor olmuyor. Pili çıkarttım yine olmadı, jbat1 ile kısa devre yaptım olmadı sorun devam ediyor.

Hocam format flash'ınızın FAT32 olması gerekiyor diye hatırlıyorum eğer BIOS güncellemeniz olmadıysa.

FAT32 hocam maalesef olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…