alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Ağustos 2024 #1 F11 tuşuna basılı şekilde açmayı denedim, hızlı hızlı bas çek yapmayı denedim girmiyor Windows'u başlatıyor, yardımcı olur musunuz?
F11 tuşuna basılı şekilde açmayı denedim, hızlı hızlı bas çek yapmayı denedim girmiyor Windows'u başlatıyor, yardımcı olur musunuz?
Çözüm Alifer 5 Ağustos 2024 alperen dedi: Açık ama BIOS'a da yetişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit
alperen dedi: Açık ama BIOS'a da yetişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 5 Ağustos 2024 #2 Laptop mu, fn tuşuna da aynı anda basmayı denediniz mi? Fast Boot açıksa onu kapatmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Ağustos 2024 #3 Alifer dedi: Laptop mu, FN tuşuna da bastınız mı? Fast Boot açıksa onu kapatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Açık ama BIOS'a da yetişemiyorum. Artı 0 Eksi
Alifer dedi: Laptop mu, FN tuşuna da bastınız mı? Fast Boot açıksa onu kapatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Açık ama BIOS'a da yetişemiyorum.
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 5 Ağustos 2024 #4 alperen dedi: Açık ama BIOS'a da yetişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit Son düzenleme: 5 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
alperen dedi: Açık ama BIOS'a da yetişemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Ağustos 2024 #5 Alifer dedi: Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Alifer dedi: Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz?
C cerrahpaşalı Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 236 5 Ağustos 2024 #6 alperen dedi: Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... F11 basarken Windows mu açılıyor? Eğer öyleyse açılma ekranı gelmeden önce F11 basın. Hızlı basmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
alperen dedi: Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... F11 basarken Windows mu açılıyor? Eğer öyleyse açılma ekranı gelmeden önce F11 basın. Hızlı basmanıza gerek yok.
Zeref Yetkin Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 204 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 132 5 Ağustos 2024 #7 alperen dedi: Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın bahsettiği komut zaten sistem UEFI ise BIOS'u açıyor. Shutdown -r -fw -t 0 komudu ile daha hızlı şekilde BIOS'a geçebilirsiniz. Son düzenleme: 5 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
alperen dedi: Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın bahsettiği komut zaten sistem UEFI ise BIOS'u açıyor. Shutdown -r -fw -t 0 komudu ile daha hızlı şekilde BIOS'a geçebilirsiniz.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 5 Ağustos 2024 #8 alperen dedi: Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Zaten adam bunun komutunu vermiş. Videosu lazımsa da kanalda var: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir? Artı 0 Eksi
alperen dedi: Hocam Windows'dan direkt girebiliyorduk onu biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Zaten adam bunun komutunu vermiş. Videosu lazımsa da kanalda var: Windows'tan BIOS'a Nasıl Girilir?
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 5 Ağustos 2024 #9 Alifer dedi: Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Alifer dedi: Cmd'yi yönetici olarak açıp shutdown /fw /r yazmayı dener misiniz? @alperen Otomatik olarak restart atıp BIOS'a girmesi lazım *Edit Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.